پاسخ به چالش‌های تأمین نهاده‌های دامی با اتکا به توان شرکت‌های دانش‌بنیان

دو شرکت دانش‌بنیان با برگزاری یک رویداد تخصصی به دنبال حمایت و سرمایه‌گذاری خطرپذیر از شرکت‌های دانش‌بنیانی هستند که با فناوری‌های نوین در تولید خوراک دام و بکارگیری نوآوری در تجهیزات، بسته بندی و حمل و نقل فعالیت می‌کنند.
- اخبار اجتماعی -

به گزارش ایران اکونا به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، تأمین نهاده‌های دامی و تکمیل زنجیره غذایی دام، طیور و آبزیان در سال‌های اخیر به موضوع مهمی در کشور تبدیل شده و طبق آمارها بخش عمده‌ای از نهاده‌های دامی و علوفه مورد نیاز کشور، وارداتی است. طی سال‌های گذشته بخش مهمی از واردات ایران به نهاده‌های دامی اختصاص یافته و از آنجایی که ذرت، جو، کنجاله و بعضی از دانه‌های روغنی مثل سویا نیاز به آب فراوانی دارند، کاشت آنها در کشور به صرفه نیست اما در عین حال محصولاتی پراهمیت هستند.

از سوی دیگر تحریم‌ها نیز بر معضل تأمین و تولید نهاده‌های دامی و علوفه افزوده و ادامه روند فعلی با تکیه بر واردات می‌تواند زنجیره امنیت غذایی کشور را با تهدید مواجه کند و هزینه‌های گزافی را به تولیدکننده شامل کشاورز، دام‌پرور و مصرف‌کننده که مردم عزیز هستند، وارد کند.

 دو چالش اساسی در تأمین نهاده‌های دامی وجود دارد نخست اینکه متاسفانه هنوز فرایند تولید نهاده‌های دامی به ظرفیت علمی و فناورانه‌ای که در همه حوزه‌های کشور با اتکا به ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های خلاق و علمی کشور صاحب ایده و فکر هستند متصل نشده است و چالش دوم اینکه با توجه به ریسک سرمایه‌گذاری در تولید؛ حمایت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه تأمین نهاده‌های دامی با اتکا به ظرفیت علم و فناوری وجود ندارد.

بیش از 20 درصد از واردات کشور نهاده‌های دامی است

در این بین شرکت‌های توسعه دانش‌بنیان "سینا و دانشمند" با توجه وظیفه و رسالت ذاتی خود و اهمیت موضوع تأمین گوشت دامی و طیور که به یک چالش مهم برای کشور و مردم تبدیل شده است با برگزاری رویداد تخصصی به دنبال حمایت و سرمایه‌گذاری خطرپذیر از شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های علمی و خلاقی که با فناوری‌های نوین در تولید خوراک دام و بکارگیری نوآوری در تجهیزات، بسته بندی و حمل و نقل که هر کدام رافع چالش‌ها و نیازهای اساسی تولید نهاده‌های دامی و طیور است هستند.

سرمایه‌گذاری قطعی و خطرپذیر شرکت توسعه دانش‌بنیان سینا به فناوری‌های نوین در تولید خوراک دام و بکارگیری نوآوری در تجهیزات، بسته‌بندی و حمل و نقل، بهبود کیفیت، بهره‌وری و کاهش ضریب تبدیل در خوراک دام، استفاده از آب‌های شور و گیاهان مقاوم به شوری آب و خاک، استفاده از بیوتکنولوژی و افزودنی‌های مجاز خوراک دام، استفاده از خوراک‌های نامتعارف و منابع مغفول‌مانده در تأمین خوراک دام، بهره‌برداری از گیاهان نوین و تغییر الگو کشت در تأمین اجزای خوراک دام تعلق می‌گیرد.

از مزیت‌های برگزاری رویداد می‌توان به سرمایه‌گذاری قطعی، توسعه کسب و کار، آموزش و مشاوره و نمایش ارائه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد. شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های علمی خلاق‌محور می‌توانند طرح‌ها و محصولات و دستاوردهای خود را در تارنمای https://events.sina.vc/ درج کنند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار