هزینه ترخیص کالا از گمرک و نکاتی که باید بدانید

بازرگانان برای سرعت بخشیدن و کاهش دادن هزینه ترخیص کالا از گمرک ، از ترخیص کاران کمک می گیرند زیرا ترخیص کار به خوبی با روند ترخیص آشنایی دارد.
- اخبار بازار -

ترخیص کالا چیست؟ مراحلی را که کالا برای خروج یا ورود به کشور طی می کند را ترخیص کالا می گویند. بهتر است برای روند ترخیص کالا از افراد ماهر و با تجربه در این زمینه کمک بگیرید تا با سرعت بیشتری کار را انجام دهید و بتوانید هزینه ترخیص کالا از گمرک را نیز به صورت قابل ملاحظه ای کاهش دهید. پس از طی این مراحل به منظور آزاد سازی کالا از گمرک باید روی کالای مورد نظر ارزش گذاری کنید تا بتوانید کالا را از گمرک ترخیص کنید.

شرکت بازرگانی اورانوس یکی از فعالان تجاری است که به ترخیص کالا از گمرک مشغول است. این شرکت دارای کادری مجرب می باشد که با انجام خدمات گمرکی در کمترین زمان، بهترین انتخاب برای بازرگانانی است که برای ترخیص کالا هایشان دنبال حق العمل کار می باشند.

چه هزینه هایی در گروه هزینه ترخیص کالا از گمرک قرار می گیرند؟

هزینه های گمرکی هزینه هایی هستند که برای انجام خدماتی که در گمرک صورت می گیرند، صرف می شود. بارگیری، باربری، تخلیه، انبارداری و کارشناسی نمونه هایی از خدماتی هستند که در گمرک انجام می شوند و باید برای آن ها هزینه ای پرداخت کنید.

تعرفه ترخیص کالا از گمرک توسط وزرا کشور تعیین و ابلاغ می شود که صاحبان کالا باید مطابق نرخ ترخیص کالا از گمرک، هزینه را بپردازند. هزینه ترخیص کالا از گمرک به صورت دولتی و خصوصی توسط نهاد مربوطه اخذ می گردد.

به طور کلی هزینه ترخیص کالا از گمرک بر اساس سیف، حقوق ورودی، انبارداری و سود بازرگانی مشخص می شود. 

هزینه  ترخیص کالا از گمرک  را با سایر هزینه های واردات کالا اشتباه نگیرید و توجه داشته باشید که این هزینه ها توسط اداره گمرک دریافت شده و مربوط به نهاد گمرکی کل کشور می باشد، یعنی شما در پرداخت هزینه های گمرکی با یک ارگان دولتی مواجه هستید، پس لازم است که نسبت به پرداخت هزینه ترخیص کالا از گمرک برنامه ریزی دقیقی داشته باشید.

هزینه های ترخیص کالا از گمرک همانطور که اشاره شد مربوط به هزینه هایی است که شما طی پروسه های اداری و تشریفات خاص گمرکی به اداره گمرک یا نهاد گمرکی کشور پرداخت می کنید. این هزینه ها معمولا هزینه های بارگیری، تخلیه کالاها، باربری، انبارداری گمرک، حقوق ورودی گمرک، مالیات های ورودی کالاهای خارجی، صفافی، تعرفه آزمایشگاهی، کارشناسی کالا و … را شامل می شوند و با توجه به قوانین و مقررات کشور این هزینه ها در تمامی گمرکات کشور به صورت یکسان محاسبه شده و تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

هزینه های انبارداری، تخلیه و بارگیری کالاها و هزینه ترخیص کالا از گمرک

اداره گمرک کل کشور هزینه های ترخیص کالا از گمرک را مطابق با قوانین جمهوری اسلامی بر یک اصل پایه و ثابت تعیین نموده که تجار می توانند هزینه ها و سرمایه های اولیه تجارت خود را مطابق با این قوانین بررسی و محاسبه نمایند؛ اما هزینه های مربوط به انبارداری، تخلیه و بارگیری کالاها که با توجه به حجم کالاهای وارداتی و محموله های تجاری تعیین و محاسبه می شوند، از جمله هزینه های مربوط به ترخیص کالا هستند که از این اصل پیروی نمی کنند.

حق العمل کار کیست؟

صاحبان کالا برای سهولت در امر ترخیص کالا از گمرک از افرادی کمک می گیرند که در این زمینه دارای تخصص و تجربه کافی می باشند، به این افراد حق العمل کار یا ترخیص کار گمرک  گفته می شود. حق العمل کار می تواند یک فرد حقیقی یا حقوقی باشد که طبق وکالتی که از از صاحب کالا دریافت کرده است، کالا را از گمرک آزاد سازی می کند.

ترخیص کار باید به تمامی قوانین و مقررات ترخیص کالا اشراف داشته باشد تا مطابق با الزامات و قوانین کالا ها را ترخیص کند. علاوه بر این موارد تجربه و دانش حق العمل کار بسیار مهم می باشد. یک ترخیص کار حرفه ای تمامی فرایند ترخیص را در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه انجام می دهد.

چرا ترخیص کالا از گمرک مهم است؟

ترخیص کالا از گمرک را می توان مهم و حیاتی دانست زیرا شرکت هایی که در این امور مشغول به فعالیت می باشند، دارای تجربه و تخصص کافی می باشند و به تمامی قوانین و مقررات گمرکی آشنایی دارند. شما با سپردن این امر به شرکت های ترخیص کننده می توانید از پرداخت هزینه های اضافی جلوگیری کنید و هزینه ترخیص کالا از گمرک را به صورت چشمگیری کاهش دهید.در وقتتان صرفه جویی می شود.قوانین و مقررات هر کشوری متفاوت می باشد. به عبارت دیگر برای آزاد سازی کالا ها از گمرک باید با مراحل کاری آن آشنا بود تا بتوانید کالا ها را به صورت قانونی ترخیص کنید. هر گونه سهل انگاری در این مراحل می تواند به زیان شما باشد.

مراحل ترخیص کالا از گمرک:

ترخیص کالا از گمرک 10 مرحله کلی دارد که به شرح زیر می باشد:

تشکیل پروند و کامل نمودن اسناد مربوطهبیمه نمودن کالا به منظور بازرسی در مبدا و مقصدبررسی نمودن و تایید مدارک توسط کارشناسان مربوطهدور اضهاری وارداتایجاد پرونده به منظور تخصیص ارزهماهنگی با شرکت حمل و نقل بین المللیدریافت نمودن پروفرماگرفتن مجوز ثبت سفارشدریافت اسناد مربوطه از شرکت حمل و نقلتنظیم نمودن پیش نویس اظهاری

"این مطلب تبلیغاتی است"

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار