به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از مسائل عمدهای که در خصوص واردات تلفنهای همراه به ویژه آیفون وجود دارد موضوع خدمات پس از فروش است. اخیرا و بعد از ماجرای کلاهبرداری کوروش کمپانی توجهات زیادی به این حوزه جلب شد اما مشکلات این حوزه مدتها است که کاربران را دچار چالش کرده است.
آدرس غلط واردکنندگان موبایل درباره کوروش کمپانی/ واردات هفتهای 2 هزار آیفون صحت دارد؟مشکل از رویه رانتی واردات در برابر صادرات خود و واردکنندگانی که بعضا بدون هیچ تخصصی وارد حوزه واردات تلفنها همراه شروع میشود و با عدم وجود نمایندگی رسمی در ایران برای ارائه خدمات پس از فروش و گارانتی ادامه پیدا میکند.
الزام گارانتی برای شرکتها واردکننده بالای 500 هزار دلار/ شرکت گارانتی کوروش کمپانی که بود؟
در حقیقت باید گفت که یکی از ریشههای اصلی نا به سامانی در بازار موبایل کشور در چالش خدمات پس از فروش رسمی است. هم اکنون و از سال 1397 به این سو خدمات پس از فروش بدون ارتباط با شرکت تولیدکننده انجام میشود و هر واردکننده 500 هزار دلاری از طریق قرارداد ثابث با یک شرکت گارانتی مننده میتواند به واردات اقدام کند.
مالک کوروش کمپانی صراحتا به واردات هفتگی 2 هزار دستگاه ایفون اشاره کرده و تاکید کرده که با پرداخت هزینه گارانتی( 3درصدی) کالای وارداتی به صورت قانونی و رجیستر شده به خریداران تحویل داده میشد.
معضل سودجویی و کلاهبرداری براساس گارانتیهای غیررسمی
سوالی که مطرح است این است که کدام شرکت گارانتی آیفونهای شرکت کوروش کمپانی را برعهده داشته است؟ جزئیات قرارداد چه بوده؟ تعهدات شرکت گارانتی چه بوده است؟ آیا بررسی در خصوص این قرارداد و قراردادهای مشابه دیگر که منجر به سودجویی و کلاهبرداری شده، انجام شده است؟ با توجه به این ابهامات اشکال اصلی سیستم و سازوکار خدمات پس از فروش در موبایل است.