رئیس سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛

مشکلات تمدید پروانه مطب ها/قرارداد بیمه ها باید منصانه باشد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، موضوع تمدید پروانه مطب ها به شرط قرارداد با بیمه ها را دارای اشکالات زیرساختی دانست که باید حل و فصل شود.

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده گفت: وظیفه قانونی که مجلس در بودجه ۱۴۰۱ در زمینه اجرای نسخه الکترونیک برعهده سازمان نظام پزشکی گذاشته است، موضوع امضای الکترونیک بود و تاکنون نزدیک به ۷۰ هزار کارت هوشمند که دارای امضای الکترونیک است، صادر شده است.

وی افزود: هر پزشکی که درخواست کند سازمان نظام پزشکی در کمترین زمان ممکن کارت امضای الکترونیک وی را صادر می‌کند، معطلی و در صف ماندن در این زمینه وجود ندارد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ادامه داد: کارت امضای الکترونیک به تنهایی مشکل را حل نخواهد کرد، نیازمند سامانه‌های دیگری همچون usb و اپلیکیشن موبایلی هستیم، زیرساخت‌های این موضوع را نیز فراهم کردیم و با سازمان‌های بیمه گر هماهنگ کردیم تا این نرم افزارها قابل تطابق باشد و فکر می‌کنم تا پایان خرداد اپلیکشین موبایلی در اختیار همه اعضای نظام پزشکی قرار بگیرد.

رئیس زاده گفت: جامعه پزشکی در موضوع نسخه الکترونیک حداکثر همکاری را داشته و آموزش نسخه نویسی الکترونیک به جامعه پزشکی یکی از اقداماتی بود که سازمان نظام پزشکی در این زمینه انجام داد.

وی افزود: به رغم همکاری خوب جامعه پزشکی، طرح نسخه نویسی الکترونیک مشکلات زیرساختی دارد و انتظار می‌رود با سرعت بیشتری این نواقص رفع شود همکاران ما مشکلات جدی دارند به خصوص در درمانگاه‌هایی که مراجعات زیاد است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی درباره پرداخت آنلاین سازمان‌های بیمه گر در زمینه نسخه الکترونیک، گفت: آنطور که در قانون آمده است، اسناد هنگامی که به دست سازمان‌های بیمه گر رسید بعد از دو هفته باید ۶۰ درصد علی الحساب بدهند و دو ماه بعد همه مطالبات را پرداخت کنند، یا در موضوع نسخه الکترونیک، آنلاین (برخط) باید پرداخت کنند، اما هنوز محقق نشده است. البته باید زمان داد تا سازمان‌های بیمه گر ساختارهای خود را به روز کنند.

رئیس زاده افزود: در قانون بودجه ۱۴۰۱ آمده است که سازمان نظام پزشکی در صورتی پروانه مطب‌ها را تمدید کند که آنها با سازمان‌های بیمه گر قرارداد ببندند، اما اجرای این قانون نیازمند شیوه نامه، الزامات و راهکارهای اجرایی است، اگر الزامات قانون مطابق با اسناد بالادستی فراهم شود ما این موضوع را اجرا خواهیم کرد.

وی ادامه داد: نوع قرارداد باید تفاوت کند و مطمئن شویم سازمان‌های بیمه گر می‌توانند به همه الزامات این قرارداد عمل کنند، اگر این الزامات محقق شود این قانون قابلیت اجرا دارد، اما اگر سازمان‌های بیمه گر نتوانند آن مولفه‌ها و الزامات را رعایت کنند تا یک قرارداد منصفانه بسته شود، امکانپذیر نیست.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: لازم است با سازمان‌های بیمه گر جلساتی گذاشته شود که این کار را انجام می‌دهیم تا بتوانیم زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم تا یک قرارداد منصفانه بسته شود، اما اکنون این الزامات و زیر ساخت‌ها در سازمان‌های بیمه گر موجود نیست، هفته آینده جلسه‌ای با سازمان‌های بیمه گر خواهیم داشت تا این مورد را بررسی کنیم.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار