به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، علی شعبانی در نشست هماندیشی با رسانهها که امروز در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه فناوری و تحولات به سرعت در حال تغییر است اظهار داشت: چنانچه بخواهیم با مدلهای قدیمی رفتار کنیم به جایی نمیرسیم به طور نمونه رسانههای مکتوب تأثیرگذاری دارند اما باید از ابزارهای جدیدتری استفاده کنند و این موضوع جای بازنگری دارد.
وی با بیان اینکه رسانهها باید به طور مستمر خود را پایش کنند و ضریب نفوذ خود را در جامعه بسنجند عنوان کرد: در حوزه رسانه نیاز به بروزرسانی و تغییرات در حوزه اطلاعرسانی نیاز داریم.
شعبانی گفت: چنانچه به طور نمونه یک پایگاه خبری تنها خود را محدود به یک پلتفرم کند و تنها در سایت فعالیت کند، نفوذ خود را از دست خواهد داد در صورتی که اطلاعرسانی باید به روشهای جدید انجام شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه افزود: چه بسا وارد فضای جدید شویم مشکلات اقتصادی رسانه نیز به روش صحیح رفع میشود.
علی صفدری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به تلاش برای رشد محتوایی و تخصصی رسانه در استان اظهار داشت: تمام تلاش و دغدغه ما رشد کیفی و تخصصی و ارتقای حوزه رسانه در استان است و چندان به فکر رشد کمی نبودیم.
وی با بیان اینکه از نظر کمی تعداد قابل قبولی رسانه در استان وجود دارد اما از نظر کیفی نیازمند ارتقای تخصصی هستیم عنوان کرد: در شهریور ماه پنج هفته دوره تخصصی با حضور 50 نفر از رسانهها برگزار شد.
صفدری با اشاره به تلاش برای احقاق حقوق رسانهها در وزارتخانه گفت: در ایام اغتشاشات فصل پاییز و اهمیت رسانهها در آن موقعیت، هفت جلسه گفتگو بین دو نظر مخالف برگزار شد و وضعیت موجود تحلیل شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه افزود: سه روزنامه، 37 هفته نامه، چهار دوهفته نامه 11 ماهنامه و هفت فصلنامه و سه دو فصل نامه در استان کرمانشاه فعالیت میکنند و 57 درصد رسانهها هفتهنامه هستند.