به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرمانداری زرآباد، کورش محمدی اظهار داشت: گمرک و مرز دریایی نقش مهمی در صادرات محصولات تولید سواحل مکران دارد بطوریکه تا سال ۱۳۶۳ از زرآباد تا گواتر و پسابندر دشتیاری ۱۰ مرز و گمرک فعال بوده و هماینک در محدوده استان هرمزگان ۲۲ مرز یعنی هر ۴۰ کیلومتر یک مرز دریایی و گمرک برای تجارت و ترانزیت و صادرات کالا وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه اسکله شهید رضایی کلات زرآباد از ظرفیت خوبی در صید و صیادی و تجارت برخوردار است لذا ایجاد مرز رسمی آبی و راهاندازی گمرگ در زرآباد به عنوان قلب توسعه سواحل مکران مورد نیاز است، تا بتوانیم قدمهای خوبی در حوزه اشتغال، رونق تجارت و تبادلات کالا در منطقه برداریم، افزود: نوار ساحلی زرآباد باید منبع اصلی تولید و اشتغال در حوزه صیادی، گردشگری، اقتصادی و تجاری تبدیل شود.
سرپرست فرمانداری زرآباد تصریح کرد: نصب آب شیرینکن و حل مشکلات اسکلههای صیادی و تأمین تمامی زیرساختهای لازم برای بنادر صیادی میتواند علاقه صیادان و تجار را به ایجاد اشتغال بیشتر کند.
وی با اشاره به اینکه با تمام توان به دنبال حل مسائل و مشکلات صیادان، کشاورزان و تجار هستیم، افزود: به همین منظور طرح جامع گردشگری شهرستان زرآباد با هدف حمایت از کسب و کار و سرمایه گذاران بومی و غیر بومی باید توسط میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهیه و تنظیم شود.
محمدی ادامه داد: راهاندازی کریدور شمال به جنوب یعنی اتصال زرآباد به زاهدان از طریق ساخت جاده زرآباد به بنت و فنوج و دوراهی بزمان علاوهبر اینکه مسیر ۹۰۰ کیلومتری این شهرستان به مرکز استان را ۵۰۰ کیلومتر کاهش میدهد به توسعه شهرستانهای مسیر، کاهش مسیرهای مواصلاتی و رونق و توسعه مناطق شهری و روستایی این محور کمک میکند.