غلامرضا مرحبا عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به این پرسش که آیا زیرساختهای لازم برای ارائه کالابرگ الکترونیکی به مردم وجود دارد،گفت: زیر ساختهای فنی و تکنولوژیک لازم برای ارائه کالابرگ الکترونیکی در کشور وجود دارد چرا که مواردی از جمله کارت سوخت و غیره در کشور فعال هستند.
وی در پاسخ به این پرسش که اگر کالابرگ الکترونیکی به زودی ارائه نشود و پرداخت یارانه به صورت نقدی به مردم ادامه داشته باشد، چه عواقبی برای اقتصاد خواهد داشت، بیان کرد: دولت به عنوان مجری این طرح و مجلس به عنوان نهاد نظارتی به دنبال تداوم پرداخت یارانه نقدی نیستند و چنین ارادهای در کشور وجود ندارد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: دولت و وزارت اقتصاد به دنبال پرداخت یارانه به صورت کالابرگ الکترونیکی هستند و پرداخت نقدی به هیچ وجه به نفع اقتصاد کشور نیست.
مرحبا با بیان اینکه واژه کالابرگ یادآور کوپن در دهه 60 است، گفت: این کارت اصلاً مانند کوپن نیست و مانند این کارت را بسیاری از کارمندان دارند و میتوانند از طریق آن خرید انجام دهند لذا بهتر است درباره این کارت از واژه کارت خرید یا کارت اعتباری استفاده کنیم.
انتهای پیام/