به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم، شمس الدین حسینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم و وزیر پیشین اقتصاد با اشاره به مکتب « نهادگرایی» گفت: بر اساس این مکتب، مصوبات یا قوانین تصویب شده مجلس ممکن است سالها طول بکشد و اجرا نشود در نتیجه اگر یک قانون خوب باشد و اجرا نشود چگونه میتوان آن را قضاوت کرد در اینجا است که نقش نظارت پُر رنگ خواهد بود.
وی افزود: در مجلس یازدهم قوانین بسیار خوبی مثل قانون « تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار» تصویب شد که در برخی حوزه ها بسیار مفید بود.
وزیر پیشین اقتصاد در خصوص نحوه تعامل بین دولتها و مجلس گفت: تمام مصوبات مجلس باید به تایید شورای نگهبان برسد. میتواند بین دولت و مجلس اختلافاتی هم باشد اما در نهایت قانون فصل الخطاب است.
حسینی با بیان اینکه باید تعارفات کنار گذاشته شده و با واقعیتها جلو برویم در خصوص مشکلات معیشتی که رهبر انقلاب در سخنرانی و پیام نوروزی خود به آن به عنوان یکی از ضعفهای بزرگ کشور اشاره کردند گفت: تقنین و نظارت دو وظیفه اصلی مجلس است. در نظارت باید دید که آیا قانون اجرا شده است یا خیر؟ من معتقد هستم مجلس یازدهم در تصویب قوانین بسیار مسئولانه و مقتدرانه عمل کرده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم تاکید کرد: برخی از قوانینی که تصویب کردیم به خوبی اجرا نشد. در تصویب قوانین، نمره قبولی داشته اما در اجرای این قوانین توفیق زیادی نداشته است.