به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بیتالله برقراری ظهر امروز در آیین افتتاح ساختمان مدیریت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان مرکزی، اظهار داشت: هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به خلق خدا نیست، این خدمت از نماز یومیه فراتر است، ارائه خدمات به دیگران سبب آرامش در فرد میشود، فرصت خدمت همیشه فراهم نیست، بنابراین باید از فرصتها در راستای ارائه خدمت به جامعه هدف استفاده کرد.
وی افزود: کسی که بنای خیر را پایه گذاری کند تا زمانی که پایه خیر وجود داشته باشد از آن بهرهمند میشود، این نظام به وسیله امام راحل پایه گذاری شد و تا زمانی که پایهگذار انقلاب باشد این نظام پابر جا است و از برکت این نظام مردم بهرهمند میشوند، صندوق بیمه اجتماعی بنای نیکی است که باید از آن بهرهمند شد، هدف همه باید خدمترسانی به جامعه هدف است، بنابراین باید تلاش کرد و فرصت را غنیمت شمرد و از لحظههای زندگی در راستای خدمترسانی استفاده کرد، این ایام میگذرد، اما تنها تلاش صادقانه، خدمترسانی، مردم دوستی، مجاهدت در راه امام و انقلاب باقی خواهد ماند.
مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور تصریح کرد: امام راحل لحظهای از خدمت به مردم غفلت نکرد، هر جای نام شهید سلیمانی میدرخشد به جهت اخلاص در عمل اوست اگر در کار اخلاص داشته باشیم برکت کار افزایش پیدا میکند، باید بااخلاص عمل از اموال بیت المال مراقبت و صیانت کرد.
برقراری با بیان اینکه مهیا کردن امکانات بیمهای به طور حتم شان بیمه شدگان حفظ میشود، گفت: صندوق در حال به بلوغ رسیدن است. در راستای شناساندن صندوق باید با مردم گفتوگو شود و این گفتوگو باید تبیین انقلاب و اخلاق باشد، نظام جمهوری اسلامی مفت به دست ما نیامده است و حاصل مجاهدتهای شهیدان است و باید این دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی برای آحاد جامعه تبیین شود.
وی ادامه داد: مسئله حجاب بسیار مهم است و تمام شبکههای معاند مسئله بی حجابی را ترویج میکنند در حالی که وظیفه ما در مقابل دشمن ترویج فرهنگ غفاف و حجاب است ، یکی از اهداف حضرت ولیعصر در زمان ظهور عمران و آبادانی کشور است، وظیفه ما خدمت رسانی در حد بضاعت است اما در وظیفه خود کوتاهی نمیکنیم، کار صادقانه اثرگذاری بیشتری دارد، یکی اگر در زمینه عفاف و حجاب تبیین کند مجاهد کرده است و دیگری به نوع دیگر تبیین میکند تنها باید نیت برای مجاهدت در راه خدا خالصانه باشد. عمر در حال گذر است اما خوشا به سعادت کسی که اخلاصانه عمل میکند.
محمد صادق زهدی، مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر استان مرکزی در این آیین، اظهار داشت: سال 96 با همکاری دوستان و تیم همراه، در بحث بازنشستگی پیش از موعد حدود 6 هزار پرونده به استان رسیده بود و تنها با یک همکار کار خود را ظرف سه ماه به سرانجام رساندیم.
وی افزود: تعداد کارگزاران استان از 86 به 30 کارگزاری کاهش پیدا کرده است، 75 درصد جمعیت استان چتر تامین اجتماعی گسترده شده است، سال گذشته به 80 روستا سرکشی و لیست روستاها احصا شد و خدمات مناسب به اهالی روستا ارائه شد.
مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته 180 نفر از اهالی روستای یل آباد عضو صندوق بیمه اجتماعی شدند، رتبه دوم در طرح 100 روزه بیمه شده و به لحاظ ضریب پوشش رتبه ششم کشور به استان مرکزی اختصاص پیدا کرده است.
تعداد مادران دارای 3 فرزند و بیشتر در کشور به یک میلیون و 200 هزار نفر میرسد
بیت اله برقراری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همچنین در جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی، اظهار داشت: قطعا عمل به تکالیف اثربخشی و کارآمدی را به همراه دارد، کاربلد بودن فقط در گفتار خلاصه نمیشود، بلکه باید در عمل کارآمد بود، البته کارآمد بودن شاخصههایی چون داشتن عقبه فکری درست، حرکت براساس اولویتبندی و دوری از افراط و تفریط و داشتن عملکرد عقلانی و منطقی و ادبیات رسا و عمل به تکالیف را میطلبد.
وی بر لزوم استفاده از عنصر ارتباطات در عملکرد و حرکت با نگاه دینی افزود: مدیران باید دارای سعه صدر باشد، امور را جهادی دنبال کند، به بیتالمال خیانت نکند و برای پیشبرد کارها از همه امکانات به درستی استفاده کند، باید کمترین خطا را در مدیران شاهد باشیم و با آینده نگری و آیندهپژوهی و به دور از لغزش در مسیر عمل به تکالیف حرکت کنند.
برقراری با بیان اینکه این چارچوب ها باید به صورت مستمر در ذهن تکرار شود، گفت: ما بر سفره انقلاب اسلامی نشسته ایم و باید برای همه حرکات و رفتارها پاسخ داده باشیم، دولت سیزدهم به غیر از کارآمدی چیزی را نمیشناسد، حدود 80 درصد مراجعات مردم به دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون است و قطعا کارآمدی در این مجموعه اهمیت بالایی دارد.
وی تصریح کرد: کاری نیست که این وزارتخانه در آن دخیل و سهیم نباشد و به همین دلیل همافزایی در این مجموعه باید به خروجی اثربخش ختم شود، مسلما با شناخت درست از دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون میتوان این همافزایی را دوچندان کرد، اما گاهی شاهدیم که شناخت درستی وجود ندارد.
برقراری با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر به شکل هیئت امنایی و به ریاست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مدیریت می شود و براساس اصل 29 قانون اساسی تاسیس شده است، گفت: در ابتدای کار صندوق در سال 1384، سطوح هفتگانه درآمدی تعریف شد و پس از مدتی سطح هشتم فعال شد، اما رقم پرداختی در این سطح، یک سال از حقوق قانون کار عقب بود. با حضور در صندوق در اولین اقدام، 60 درصد سطوح درآمدی افزایش یافت، همچنین امسال سطح هشتم با حقوق قانون کار برابر شده است و دو سطح جدید(سطح نهم و دهم) نیز تعریف شده است که سطح درآمدی دهم به 7 میلیون و 100 هزار تومان رسیده است و در واقع بیمه شدگان با کرامت انسانی، حقوق دریافت میکنند.
وی تصریح کرد: بودجه صندوق که در سال گذشته 1500 میلیارد تومان بود، امسال با مساعدت دولت در اقدامی بیسابقه با 165 رشد به 4 هزار میلیارد تومان رسید و همه این اقدامات براساس یک برنامه راهبردی پیش میرود.
برقراری با تاکید بر اینکه صندوق به هیچ عنوان دچار ناپایداری نشده است، افزود: یکی از مباحث مطرح در کشور و دغدغههای رئیس جمهوری مشکلات و ناترازی صندوقهای بیمهای است، اما صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از این مشکلات رنج نمی برد و قطعا با برنامهریزی صحیح به نقطه سر به سر نخواهد رسید.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به برخی تحلیلها مبنی بر اینکه این صندوق در سال 1407 به نقطه سر به سر میرسد، گفت: با برنامهریزی درست در زمینه افزایش سطوح درآمدی و جذب بیمه شده، این تحلیل را تا سال 1420 به تعویق انداختهایم.
برقراری با بیان اینکه فقط در جامعه عشایری 11 هزار شهید تقدیم انقلاب شده است و مسلما این قشر باید بهترین خدمات را دریافت کنند، ادامه داد: روستائیان و عشایر ولی نعمت ما هستند و برای استفاده از یارانه دولت باید به سمت نیازمندیابی حرکت کنیم، البته پایداری صندوق، امر بسیار مهمی است و با بسته بیمه ای درست می توان این پایداری را حفظ کرد.
وی بر تبیین خدمات این صندوق تاکید کرد و افزود: طبق قانون جوانی جمعیت، مادران غیرشاغل دارای سه فرزند میتوانند تحت پوشش این بیمه قرار گیرند و طبق بررسیهای صورت گرفته، این مادران در کشور به یک میلیون و 200 هزار نفر میرسد و قطعا با تامین بودجه، میتوانیم نقش و رسالت خود را در تحقق قانون جوانی جمعیت به انجام برسانیم.
نتهای پیام/711/