فرمانده سپاه قزوین: بسیج سازندگی رقیب پیمانکاران دولتی و خصوصی نیست

فرمانده سپاه استان قزوین گفت: بسیج سازندگی به دنبال رقابت با پیمانکاران بخش دولتی و خصوصی نیست و زمانی که پروژه‌ای در مناطق دورافتاده وجود داشته باشد که هیچ پیمانکاری تمایلی به اجرای آن نداشته باشد، بسیج سازندگی به اجرای پروژه ورود می‌کند.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار رستمعلی رفیعی آتانی امروز در مراسم افتتاح نمایشگاه طلایه‌داران اقتصادمقاومتی بسیج سازندگی استان قزوین که در مرکز دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین برگزار شد، اظهار داشت: بسیج سازندگی همواره در صف اول خدمت بی‌منت به مردم قرار داشته و همواره با حضور خود ناممکن‌ها را ممکن کرده است.

وی اضافه کرد: بسیج سازندگی در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی دقت و کیفیت را فدای سرعت نمی‌کند و مهندسان بسیجی ما در مورد اجرای طرح‌های مختلف آب‌رسانی، پل‌سازی و امثال آنها سخت‌گیر هستند. با این حال شیرینی اجرای این طرح‌ها به سرعت انجام آنها است و بسج سازندگی همواره توانسته پروژه‌های خود را به‌موقع و حتی زودتر از موعد مقرر افتتاح کند.

 رفیعی آتانی با بیان اینکه بسیج سازندگی بهترین تجلی مدیریت جهادی محسوب می‌شود، ادامه داد: بسیج سازندگی نماد مدیریت جهادی در کشور ما محسوب می‌شود و با همین مدیریت جهادی بسیاری از امور به ظاهر ناشدنی را شدنی کرد و توانست در حوزه طرح‌های اقتصاد مقاومتی قله‌هایی را فتح کند که پیش از آن تصور رسیدن به این قله‌ها را هم نداشتیم.

وی تصریح کرد: بسیج سازندگی به دنبال رقابت با پیمانکاران بخش دولتی و خصوصی نیست و زمانی که پروژه‌ای در مناطق دورافتاده و صعب‌العبور وجود داشته باشد که هیچ پیمانکاری تمایلی به اجرای آن نداشته باشد، بسیج سازندگی به اجرای پروژه ورود می‌کند و با بهره‌گیری از حدود 1200 گروه جهادی خود کار را به سرانجام می‌رساند و مردم را خوشحال می‌کند.

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الأمر(عج) در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به دشمنی‌های آشکار آمریکا و متحدان او پس از روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم گفت: دشمنان وقتی دستاوردهای ما را در پیوستن به پیمان شانگهای و حضور پرشکوه مردم در اربعین را دیدند، در 2 ماه اخیر تلاش کردند این دستاوردها از یاد ملت ببرند، اما محاسباتشان غلط از آب درآمد.

رفیعی آتانی افزود: دشمن در یک تلاش مذبوحانه به دنبال این بود که یک شکاف عمیق بین مردم و رهبری ایجاد کند، اما چون به جایی نرسید، تروریست‌های خود را اطراف مرزهای ما جمع کرد که این تروریست‌ها با توپخانه سنگین سپاه از روی زمین محو شدند.

وی با بیان اینکه هجمه‌های اخیر علیه نظام حماقت و ساده‌لوحی دشمن را نشان می‌دهد، ادامه داد: منکر وجود کمبودها و نقص‌ها نیستیم، اما اگر بخواهیم نواقص را ترمیم کنیم، آن را با اتکای به نیروهای داخلی انجام می‌‌دهیم و در هیچ‌ حالتی اجازه دخالت دشمنان را نمی‌دهیم.

تجمل‌گرایی به اقتصاد مقاومتی ضربه می‌زند

معاون اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار قزوین هم در این مراسم با اشاره به نقش مهم بنگاه‌های مردمی کوچک به ویژه صندوق‌های قرض‌الحسنه در رشد اشتغال گفت: این صندوق‌های قرض‌الحسنه حکم یک شبکه مویرگی را دارند که می‌توانند بدون نیاز به فرآیندهای اداری و کاغذبازی تسهیلات را به مردم محروم داده و برای آنها شغل ایجاد کنند.

میثم پیله‌فروش با بیان اینکه یکی از توطئه‌های غربی‌ها در سالیان اخیر حاکم کردن مصرف‌گرایی به جای تولیدگرایی در جوامع روستایی ما است، اضافه کرد: دشمنان تلاش می‌کنند تا با دامن زدن به روحیه تجمل‌گرایی موتور مصرف‌گرایی را روشن کنند و وقتی تجملات در جامعه باب شود، مصرف بی‌جهت بالا رفته و خانواده فشارهای زیادی را متحمل می‌شود.

وی ادامه داد: وقتی تجملات و مصرف‌گرایی رواج پیدا کند، مهمترین مؤلفه اقتصاد مقاومتی یعنی تولید تخریب می‌شود و در نهایت با تولید کم و مصرف بالا شاهد یک جامعه آسیب‌پذیر از نظر اقتصادی خواهیم بود که با هر تحریم و کمبودی دچار بحران می‌شود و هدف مقام معظم رهبری هم از طرح 2 کلیدواژه تولید و اقتصاد مقاومتی واکسینه کردن کشور در برابر این بحران‌ها است.

پیله‌فروش ریشه قاچاق کالا را علاقه مردم به محصولات تجملی دانست و تصریح کرد: از زمانی که قیمت دلار چند برابر شده، قاچاق کالا هم به همان نسبت بیشتر شده که بخش کمتری از این کالاهای قاچاق‌شده برای تأمین نیازهای مردم هستند؛ اما بخش عمده‌ای هم حاصل ترویج روحیه تجمل‌گرایی و مصرف کالاهای لوکسی هستند که مشابه داخلی آنها را داریم.

معاون استاندار قزوین مصرف‌گرایی و تجمل‌گرایی را فسادزا توصیف کرد و گفت: وقتی فردی به دنبال تجملات و مصرف‌ بیش از اندازه کالاهای لوکس است، مجبور می‌شود برای تهیه آنها آلوده به فساد شود و بنابراین بسیاری از مفاسد اقتصادی و اجتماعی هم ناشی از همین تجملات و مصرف‌گرایی‌ها و دوری از نظام معقول تولید است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار