به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از دلفان، سیروس ابراهیمی ظهر امروز در جشنواره تخصصی زنبورعسل که در دلفان برگزار شد با بیان اینکه استان لرستان دارای استعدادهای متفاوتی است، اظهار داشت: دلفان استعداد بینظیری در حوزه زنبورعسل دارد.
وی با بیان اینکه عسل دلفان ظرفیت برند ملی را دارد، افزود: در صورتی که برند عسل این شهرستان بهنام برندهای تقلبی به فروش نرسد میتواند به برند منطقهای و حتی جهانی تبدیل شود.
معاون اقتصادی استانداری لرستان با اشاره آبوهوا مناسب و ظرفیتهای شهرستان دلفان عنوان کرد: عسل خواص زیادی دارد و در تولید عسل میتواند قدرت خدا را مشاهده کرد.
معاون اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه شهرستانهای این استان هرکدام دارای ظرفیتها و استعدادهایی است که ما باید آنها را تبلیغ و تولید را استاندارسازی کنیم، عنوان کرد: صادرات استاندارهایی دارد که ما باید آنها را یاد بگیریم و در حوزه کشاورزی تعلیم دهیم.
وی بیان کرد: ما باید برای محصولاتمان بازاریابی انجام داده و بهصورت حرفه این کار را انجام دهیم تا محصولمان را بتوانیم صادر کنیم.
ابراهیمی با اشاره به صادرات پای مرغ از لرستان به بازارهای منطقهای و نیاز به بازاریاب حرفهای برای صادرات عسل گفت: مجوز ایجاد مرکز صادرات اخذ شده است و به دنبال سرمایهگذار هستیم، اما تا حالا سرمایهگذار برای این کار پیدا نشده، البته این کار بخش خصوصی است.
وی تصریح کرد: ما در حوزه آبزیان استعدادهای خوبی در برخی شهرستانهای لرستان داریم، و در توسعه و کیفیتبخشی به گیاهان دارویی میتوانیم از استانهای اثرگذار در کشور و منطقه باشیم.
سالانه 750 تن عسل در شهرستان دلفان تولید میشوداینفوگرافیک | عسل؛ ظرفیت پنهان صادراتروایت تسنیم از مصائب زنبورداری در لرستان/سود کشورهای همسایه از خروج فلهای عسلهای ایرانیمعاون اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به اینکه زعفران و پسته در لرستان با کمترین آب کشتشده بیشترین بازدهی را دارد، خاطرنشان کرد: ما باید بهسمت کارهای پژوهشی، تحقیقاتی و آمایشی پیش برویم و باید برای نقطهبهنقطه این استان برنامه علمی داشته باشیم؛ همچنین کشاورزان را راهنمایی و آموزش دهیم و کارآموزشی و علمی ما باید چند قدم از کشاورز جلوتر باشد.