به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در گردهمایی آبزیپروران استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری به مدت 10 سال بر روی تولید 22 هزار تن به مدت 10 سال درجا میزد.
وی مطرح کرد: طبق آمار سال جاری پیشبینیها بر این است که بین 6 الی 8 هزار تن امسال ماهی از استان صادر شده است که البته این به سادگی نیست. این استان در حوزه تولید آبزیان مشکلی ندارد و تا 35 هزار تن میتواند تولید کند، اما مشکل بازار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: باید یک ساختار اساسی درست کرد تا همه شیلاتداران از آن بهرهمند شوند. ما نباید پس از 40 سال کار کردن در حوزه آبزیان تازه به خاویار طلایی برسیم، در این حوزه باید تحقیق جدیتری شود. در این هشت ماه در حوزه بازار شیلات یک سری اتفاقات خوب افتاده است. نزدیک 100 میلیارد تومان حجم سرمایهای بود که برای اصلاح سه ساختار بستهبندی شیلات انجام گرفت. اگر زنجیره شیلات کامل شود تولیدکننده انگیزه میگیرد.
برزگر مطرح کرد: 7 هزار و 500 اشتغال در شیلات است و این صنعت شوخی نیست و میتوان گفت برای شیلات 8 هزار نفری عمرها رفته است. تلاش شد در حوزه بازرگانی ظرفیتهای جدیدی ایجاد شود تا تولید کننده فروش خوبی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر مردم است، افزود: قبل از انقلاب به ازای هر نفر سرانه 700 کیلو غذا تولید میشد که هماکنون تولید غذا 6 برابر شده است، اگر اسم این رفاه و پیشرفت نیست پس اسم آن چیست؟!
برزگر در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد 95 درصد طرح روستایی و راه روستایی و لایروبی 840 رشته قنات پس از انقلاب صورت گرفت، تاریخ کشورها را بررسی کنید و ببینید در کجا دولت به این شکل برای زیرساختهای عمومی سرمایهگذاری میکند. در واقع جمهوری اسلامی ایران در نقطه تاریخی قرار گرفته است.