به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از یاسوج، اسحق رستمی عصر امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: 500 تن ماهی از استان به کشورهای روسیه و حاشیه خلیج فارس صادر شده است.
به گفته برخی مسئولان استانی 1.6 درصد تولید ماهیان سردآبی جهان و 10 درصد تولید ماهیان سردآبی کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید میشود
رستمی مدیر شیلات کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت: سال گذشته در زمینه تولید آبزیان رتبه سوم را در آسیا کسب کردیم و واقعیت امر در این زمینه حرف برای گفتن داریم.
وی با اشاره به اینکه دغدغه حمایت از مزرعه داران پرورش ماهی را داریم، افزود: در سالهای اخیر به دلیل وقوع سیل و زلزله خسارت زیادی به فعالان این عرصه وارد شد.
رستمی بیان کرد: 270 مزرعه پرورش ماهی در این استان وجود دارد که تولید آنها 20 هزار تن است که بخشی در استان مصرف شده و بخش نیز به دیگر استانها صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه امسال 40 میلیون قطعه بچه ماهی در مزارع استان رهاسازی شد، ادامه داد: تاکنون از این میزان 25 میلیون قطعه از این میزان قابل مصرف رسیده است.
رستمی با بیان اینکه امسال 13 هزار تن ماهی روانه بازار شد، ادامه داد: پیش بینی میشود تا پایان امسال 7 هزار تن دیگر وارد چرخه مصرف میشود که افزایش 10 درصد تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان میدهد.
مدیر شیلات کهگیلویه و بویراحمد سرانه مصرف ماهی در استان را 7.5 کیلوگرم عنوان کرد و گفت: 3 هزار تن ماهی امسال به دلیل وقوع سیل تلف شد.
ظرفیت پرورش ماهی در استان بوشهر 500 تن افزایش یافت +تصویر3 هزار تن به ظرفیت پرورش ماهی استان بوشهر افزوده میشودفرصت تحول بزرگ در اشتغال لرستان با "آبزیپروری"/ صادرات ماهی قفل اقتصاد زاگرسنشینان را باز میکندرستمی با بیان اینکه از تولید 20 هزار تنی ماهی در استان 30 درصد مصرف داخلی دارد و مابقی روانه بازار دیگر استانها میشود، بیان کرد: امسال 280 میلیارد تومان به مزارع پرورش ماهی و سازههای آنها خسارت وارد شد.