به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا، استاندار ایلام عصر امروز یکشنبه در کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا گفت: دستگاههای متولی استان باید نسبت به تشدید نظارت و مقابله با قاچاق کالا و ارز و سوخت اقدام کنند.
وی اظهار کرد: با توجه به نیاز برخی مناطق استان به نفت سفید، شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه ایلام برای مدیریت این موضوع بعد از شناساییهای لازم از سوی شرکت گاز، باید ظرف دو هفته آینده نسبت به برقراری سوخت زمستانه اقدام نماید.
استاندار ایلام افزود: به منظور جلوگیری از عرضه خارج از شبکه سوخت لازم است مصوبات کمیسیون اجرا شود و سهمیه شرکتهای صنعتی و تولیدی و کشاورزی متناسب با میزان تولید در نظر گرفته شود.
نماینده عالی دولت در استان خاطرنشان کرد: کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا مرتبط با اقتصاد کشور است و ارتباط مستقیمی با درآمد کشور دارد، از همین رو بر همه واجب است بصورت جدی به این موضوع ورود کنند به خصوص مدیرانی که بصورت مستقیم در این رابطه مسئولیت دارند.
هویتگذاری و پلاککوبی دام به صورت جدی دنبال شود
وی اضافه کرد: در همین راستا در استان ایلام نیز این موضوع مورد توجه قرار گرفته که عملکرد برخی دستگاههای اجرایی در این رابطه خوب و در برخی دستگاههای اجرایی مرتبط نیاز است جدی تر از گذشته به بحث مبارزه با قاچاق ورود پیدا کنند.
بهرام نیا با بیان اینکه عدم ورود به این موضوع موجب تورم و هرج و مرج در بازار میشود، از مجموعه دستگاههای مرتبط با بازرسی خواست تا بصورت میدانی نظارتها را با جدیت بیشتری انجام دهند و مصممتر از گذشته ورود پیدا کنند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت مبارزه با قاچاق دام و احشام نیز گفت: به منظور جلوگیری از قاچاق دام و با رایزنیهای بعمل آمده نیز طی روزهای گذشته تعداد ۱۵۰۰ رأس دام از استان ایلام به کشور کویت صادر شد و تا یک ماه آینده نیز تعداد پنج هزار رأس دام به کشورهای کویت و عمان صادر میشود.
استاندار ایلام همچنین به پلاک کوبی دام اشاره و گفت: باید به منظور جلوگیری از قاچاق، هویتگذاری و پلاککوبی دام به صورت جدی دنبال شود.
وی همچنین بر واقعی سازی دفترچههای عشایری تأکید کرد و افزود: دفترچههای عشایری باید بعد از به روز رسانی مجدداً صادر شوند تا از این طریق جمعیت عشایری واقعی مشخص و نسبت به ابطال دفترچههای غیرواقعی اقدام شود.
گفتنی است که در این جلسه چگونگی پخش فرآوردههای نفتی، قاچاق سوخت، قاچاق کالا و احشام مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این باره گرفته شد.