علی اصغر عباس زاده ظهر جمعه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اینکه مهمترین چالش در صادرات محصولات غذایی و کالاهای فاسد شدنی حفظ کیفیت و سلامت آن است و بر همین اساس تمام تلاش و توان خود را برای به کار بسته تا تشریفات گمرکی محصولات غذایی و کالاهای فساد پذیر با حداقل وقفه زمانی در گمرکات این استان انجام پذیرد.
وی با اشاره به اینکه حمایت همه جانبه از تولید و صادرات محصولات آن در رأس برنامههای گمرک است، افزود: کاهش زمان تشریفات گمرکی و به حداقل رساندن ایستایی کالا در گمرک در کاهش هزینههای واحدهای تولیدی و پایین آوردن قیمت تمام شده محصولات صادراتی و تولیدی داخل حائز اهمیت است.
مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: همچنین کاهش زمان تشریفات در به صرفه بودن صادرات محصولات و افزایش قدرت رقابت پذیری کالاهای تولیدی کشور در بازارهای بین المللی نیز تأثیرگذار خواهد بود.