مهدیه ضیائیان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به شعار سال در راستای رشد تولید، بهبود در تولید باید مورد توجه قرار گیرد در این راستا مشاغل تولیدی و کارفرمایان مشاغل باید تمرکز خود را روی فاکتورهای مهم موفقیت از جمله نوآوری قرار دهند.
مدیر مرکز مطالعات اقتصادی اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به اینکه نوآوری فقط مربوط به حفظ و توسعه یا جدیدترین فناوری نیست، افزود: عملی و کارآمد بودن حل مسئله و تحول در تجارت باید بیش از گذشته مورد توجه واقع شود.
به گفته وی در صنعت تولید این امر را میتوان از طریق تصفیه یا اکتشاف کانالهای توزیع و توزیع جدید، ارائه پیشنهادات تجاری جدید، توسعه تمهیدات سازمانی لاغر، بهبود فرآیندها، ارائه تجربه مشتری بهتر، دسترسی به فناوری پاک و سبز در دستور کار مشتریان آگاه از محیط زیست قرار داد.
به گفته وی بهبود بهرهوری _تمرکز بر افزایش درآمد، نه تنها سبب کاهش هزینهها میشود بلکه به ماندگاری و موفقیت یک تجارت منجر میشود.
وی تصریح کرد: در صنعت تولید این بدان معنی است که کارایی در فرآیندهای داخلی، داشتن دانش عمیق در مورد مشتریان و بازار، استقبال از آخرین فن آوری تولید.، سرمایه گذاری در افراد و مهارتها - دانش و مهارتهای افراد به نوآوری و بهبود بهرهوری کمک میکند.
این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: افزایش فشار بر بخش تولید ناشی از کمبود مهارت و افزایش رقابت برای استعداد است.
ضیائیان بیان داشت: افراد در نیروی کار دیگر نمیتوانند فقط مهارتهای فنی داشته باشند. بلکه آنها به طیف وسیعی از قابلیتها نیاز دارند که شامل تفکر خلاق و حل مسئله نیز میشود.
وی تصریح کرد: علاوه بر این، مهارتهای شبکه برای موفقیت بسیار مهم هستند و افرادی که به خوبی مرتبط و قادر به همکاری باشند و به دانش همسالان دسترسی دارند، میتوانند در موفقیت یک تجارت سهیم باشند.
وی عنوان داشت: تأمین بودجه سبب میشود تا مشاغل دارای تولید نوآور، بهبود بهرهوری و رقابت باقی بمانند.
به گفته وی افت کوتاه مدت گردش پول در چرخه تجارت طبیعی است و دسترسی به وجوهی که بتواند به پایین آمدن آن کمک کند، در مدیریت مالی بسیار حیاتی است.
وی با اشاره به اینکه تولید مشاغل که روی این فاکتورهای مهم موفقیت متمرکز هستند، شانس موفقیت آنها را در برابر رقابت جهانی و تغییر انتظارات مشتری افزایش میدهد، گفت: در نتیجه بهبود تولید و رشد تولید را نیز شاهد خواهیم بود.