درخواست استاندار مازندران از مسافران نوروزی/ از هرگونه هنجارشکنی‌ خودداری کنید

استاندار مازندران بر رعایت شئونات اسلامی توسط مسافران در ایام تعطیلات تاکید کرد و خواستار احترام به باورهای علوی مردم مازندران شد.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، سیدمحمود حسینی‌پور در آخرین جلسه شورای اداری مازندران در سال 1401 ‌در جمع‌بندی عملکرد استان مازندران در ایام پایانی سال اظهار داشت: در یکسال گذشته با فراز و نشیب‌های متعددی همراه بود و با وجودی که  دشمن تلاش داشت تا اجازه ندهد دولت سیزدهم به وظایف خود عمل کند و ماموریت‌های خودش را دنبال کند، اما در استان رفتارهای مدیریتی جامع را با جذب سرمایه‌گذاری مناسب دنبال کردیم. 

وی با بیان اینکه در عزل و نصب‌ها نمایندگان به صورت کامل مشورت می‌کنیم، افزود: با جذب بخش خصوصی همه فرمانداران باید در جهت جذب سرمایه‌گذار تلاش کنند. 

وی گفت: استان در عزل و نصب‌های مدیریتی به صورت جامع با نمایندگان استان مشورت می‌کند و مدیران استان باید در جلب نظر مردم تلاش کنند.

‌حسینی‌پور دولت سیزدهم را دولت ایده و اقدام برای پیاده‌سازی الگوی مدیریتی عنوان کرد و گفت: مردم‌داری در این دولت در عمل یک اصل بوده و باید مردمی‌سازی امور با حضور مردم صورت بگیرد و به همین دلیل دولت مورد تهاجمات قرار می‌گیرد. 

‌وی تصریح کرد: سند تحول دولت مبنای تحول‌خواهی است و با کنار گذاشتن انفعال از مدیریت اجرایی استان طرح واکسیناسیون را در کمتر از دو ماه به عنوان مدیریت جهادی شروع کردیم و در رتبه‌های برتر کشور در پیشگیری از بیماری کرونا قرار گرفتیم.

استاندار مازندران به اقدام شجاعانه دولت در جراحی اقتصادی اشاره کرد و با اشاره به حفظ امنیت غذایی و تامین مرغ و روغن کشور در استان گفت: مازندران در این فرآیند با ذخیره‌سازی اقلام اساسی بخش بزرگی از نیاز کشور را در مازندران تامین کرد.

*فسادستیزی اداری آغاز شد

این مسئول برنامه‌ریزی‌های منسجم در استان برای پیشبرد امور و برچیدن بروکراسی منفی استان که سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاران را به مخاطره می‌انداخت اشاره کرد و افزود: سالم‌سازی دستگاه‌های اداری استان و فساد‌ستیزی در استان شروع شد و با همیاری مدیران سازماندهی و هم‌افزایی میان مدیران ارشد استان جان گرفت.

به گفته حسینی‌پور، نمایندگان مازندران با ظرفیت‌های ویژه در رایزنی با مدیران کشوری در تخصیص اعتبارات در استان پیشگام بودند و در بحث بودجه 4 نماینده استان در زمینه تلفیق بودجه نقش داشتند.

استاندار مازندران مشارکت نمایندگان مازندران در تدوین برنامه توسعه هفتم  را یکی از ویژگی های ظرفیتی نمایندگان دانست و با بیان اینکه تعاملات شایسته ای میان مدیران و ائمه جمعه وجود دارد تصریح کرد: حضور در میان مردم به عنوان راهبرد اساسی استان با انجام سفرهای شهرستانی برای شناخت نظام مسائل استان تقویت شد.

استاندار مازندران در ادامه طراحی اقدامات بین بخشی میان واحدهای ستادی استانداری را از اقدامات یکساله بیان کرد و گفت:5 سامانه موثر در تصمیم سازی عمرانی طراحی شد و از راه های مبارزه با فساد اداری شفاف سازی و با راه اندازی سامانه ها می توانند پرونده های موجود در کشوهای اداری را جمع آوری کنیم .

استاندار مازندران همچنین گفت:فعال کردن کریدور شمال به جنوب و فعالسازی مازندران را در برنامه داریم و اگر نتوانیم در رقابت با سایر استان ها خود را آماده کنیم مشخص نیست شرایط آینده چگونه رقم بخورد.

*اتمام طرح های نیمه تمام اولویت دولت سیزدهم

وی برخی اقدامات در زمینه صادرات و جبران عقب ماندگی ها در استان را مهم ارزیابی کرد و یادآور شد:با تکمیل طرح های نیمه تمام استان در صدد هستیم با دریافت بودجه های سفر،فعالسازی مدیران اقتصادی استان در ستاد رشد اقتصادی در بخش خصوصی در جذب سرمایه گذار تلاش می کنیم. 

حسینی پور تاکید کرد: فناوری مدیریتی باید مورد بهره برداری مدیران قرار بگیرد و عرصه مدیریت فضای رقابتی است و در جایی که مردم رضایت از دستگاه هایی نداشته باشند باید در ارتقا دانش مدیریت کوشش کنند.

حسینی پور از نخبگان و جوانان استان دعوت کرد با ارائه ایده های خلاقانه در زمینه های مدیریتی ورود داشته باشند.

*مدیر پشت میزنشین قرابتی با دولت سیزدهم ندارد

به گفته حسینی پور توسعه زیرساخت ها و رفع محرومیت مهمترین مسئله در فعالسازی اقتصاد روستاست و در تحقق این موضوع مدیر پشت میز نشین قرابتی با شعارهای دولت سیزدهم ندارد.

استاندار مازندران از مهمترین راهکارها در تهیه زمین را توجه به روستاها و تقویت 3 هزار و 600 روستا استان دانست و با بیان اینکه باید مورد توجه مدیران قرار بگیرد تصریح کرد:ارتباط بی واسطه با مردم و حضور در مناطق محروم باید در فهرست کاری مدیران استانی قرار بگیرد.

*اشتغال با رفع موانع واحدهای تعطیل رشد یافت

استاندار مازندران به شناسایی واحدهای راکد استان و رشد اقتصاد استان با راه اندازی واحدهای نیمه تعطیل و تعطیل را حاصل تلاش معاونت اقتصادی استانداری بیان و خاطرنشان کرد:ارتقا توان مدیریتی استان را در حوزه ارتباط و فناوری و اخلاق حرفه ای مد نظر باید قرار داد.

مسئول ارشد استان گفت:نیازمند بازگشت به فرهنگ مدیریت جهادی هستیم تا با اخلاص بیشتر زمینه برای خدمت رسانی فعال شود.

حسینی پور از اولویت های استان را موضوع کشاورزی و تولید غذا و امنیت غذایی عنوان کرد و با بیان اینکه همراه سازی با فناوری های نوین در این حرفه اهمیت دارد گفت:با توسعه زیرساخت های کشاورزی دانش محور می توان سالانه 95 میلیارد دلار تولید داشت .

حسینی پور تلاش در صادرات محصولات مازندران را برنامه سال 1402 دانست.

به گفته این مسئول با فرارسیدن ایام نوروز سفر مسافران را به مازندران داریم و امسال به صورت ویژه آمادگی پذیرش مسافران را دارد.

استاندار مازندران در ادامه یادآوری کرد: ستاد تسهیلات سفر و فرمانداران در ایام نوروز همه تدابیر لازم را اتخاذ کنند و همه تلاش کنند تا افراد کم برخوردار که توان رزرو هتل ندارند در مازندران اسکان داشته باشند و چادر زدن در شان مازندران نیست و مهمان نوازی در ادارات. مختلف به‌کارگیری شود تا اسکان کامل مسافران انجام شود.

حسینی‌پور بر رعایت شئونات اسلامی توسط مسافران در ایام تعطیلات تاکید کرد و خواستار احترام به باورهای علوی مردم مازندران شد و گفت:مازندران با تقدیم 10 هزار و 400 شهید حق بزرگی بر گردن همه دارند و سفرها نباید منجر به هنجارشکنی‌ها شود و حرمت‌داری ماه مبارک رمضان با توجه به تقارن با نوروز مهم است. 

*در عزل و نصب های استان دخالتی نمی‌کنیم

رئیس مجمع نمایندگان مازندران با تاکید بر اینکه مازندران استفاده حداکثری را در خصوص بودجه ها داشته است و با همکاری مدیران ارشد استان در سال سخت با وسوسه های خارجی که صحنه های خبیثانه ای از دشمنان طراحی شده بود در مازندران با مدیریت کامل در استان شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم .

وی با بیان اینکه تعامل نمایندگان استان و استانداری و تعامل وگدو قوای مقننه و اجرایی مناسب بوده است افزود:به دنبال قضاوت ها نیستیم و براساس نیازمندی همه مردم استان از ظرفیت ها بهره می گیریم.

وی به ماموریت‌های اولویت دار استان در زمینه های تولیدی و خدماتی اشاره کرد و تصریح کرد:برخی کوتوله های سیاسی برخی عملکردها را خرده می گیرند اما منتظر نمی مانیم چه کسانی در رابطه نمایندگان چه قضاوتی می کنند.

وی افزود:در تعاملات ارزی هماهنگی دولت و مجلس سبب شد تا آرامش در فضا را شاهد باشیم و در شرایطی که دشمن درصدد است  سال 1402 سال سیاهی پیش بینی کند افزود:بودجه را واقع بینانه بستیم و بالاتر از لایحه دولت عددی به بودجه دولت اضافه نشد و از همه مدیران خواستاریم از بودجه 1402 نهایت استفاده کنید.

وی استفاده از دارایی های غیرمولد استان را یکی از مهمترین اقدامات دانست و خواستار تبیین این شرایط با هدف تامین منابع مالی در اجرای پروژه های مردمی بیان کرد و افزود:بخش خصوصی مازندران در کنار مجلس و دولت ایستادگی می کند و نرخ مشارکت اقتصادی مازندران مرهون تلاش فعالان خصوصی است .

وی تشریح دستاوردهای سفر ریاست جمهوری را خواستار شد و با اشاره به پیگیری ها برای ارتقا شاخص های توسعه ای در استان گفت:شورای تامین و دستگاه های نظارتی بهترین کمک ها را داشته اند و باید گفت توقعات مردم باید در چارچوب قانون پیگیری شود.

بابایی کارنامی افزود:عدم دخالت نمایندگان در عزل و نصب ها که از منویات رهبری هم بوده مد نظر قرار گرفته است .

به گفته رئیس مجمع نمایندگان مازندران،استفاده از ظرفیت ها برای برنامه توسعه ای آینده استان ضرورت دارد و اقدامات دولت در حوزه سلامت حاصل اقدام مشترک دولت و مجلس است .

وی گفت:50 هزار میلیارد تومان در حوزه درمانی اختصاص یافت .

بابایی کارنامی همچنین افزود:به دنبال حاکم کردن نگاه های شخصی نیستیم و با هماهنگی همه جانبه آمادگی داریم تا از سال 1402 تصمیمات صحیحی را در استان اتخاذ کنیم .

*از برپایی گعده‌های سیاسی در معاونت سیاسی پرهیز شد

سلگی معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران اظهار داشت:در 8 سال گذشته بخشی از سرمایه اجتماعی دچار خدشه شد و تغییر باورها و ایجاد رویکرد توانستن و تبدیل و تغییر از سیاست بازی از رویکردهای معاونت سیاسی امنیتی در یکسال اخیر بوده است و دفتر سیاسی به جای اینکه محل گعده های سیاسی باشد همسو سازی انقلابی را دنبال کردیم .

وی با بیان اینکه 48 بخشدار از مجموع 50 بخشدار در استان  تغییر کرده اند و از 40 وستگاه 35 دستگاه اجرایی تغییر مدیرستی داشته اند افزود:فضای برخی دانشگاه ها نیز که توسط افراد معاند به سمت اغتشاشات میرفت مدیریت کردیم .

سلکی به برپایی جلسه با اقشار مختلف مردم ،فعالان سیاسی و ایجاد گفتگو مستقیم با مردم عنوان کرد و با بیان اینکه 5 جلسه با احزاب گوناگون داشتیم و نقدهای آنان را شنیدیم ایجاد گفتگو با زندانیان سیاسی را یکی دیگر از اقدامات این معاونت برشمرد.

معاون سیاسی،امنیتی استاندار مازندران همچنین تصریح کرد:تشکیل قرارگاه مشترک علویان با همکاری سپاه کربلا انجام شد و 3 هزار و600 ملاقات خصوصی در استان داشته ایم و 800 ملاقات عمومی نیز در دفتر غرب مازندران صورت گرفته است. 

وی بیان کرد:در حوزه طلاق و پیری جمعیت با نخبگان علت ها را مایش کرده ایم و پژوهشکده آسیب های اجتماعی در دانشگاه مازندران شکل گرفت .

وی بیان کرد: 1.5 میلیون ویلا در استان داریم که سبک زندگی دیگری در اشتان رقم خورده است و تلاش دشمن در نفوذ فرهنگی گیلان و مازندران مشهود بوده و متاسفانه تلاش کردند مازندران تهرانیزه شود و 97 میلیون نفر شب اقامت را در استان داشتیم که متاسفانه سبب تحمیل سبک زندکی وارداتی در استان شده است .

وی با بیان اینکه 11 هزار زوج نابارور شناسایی شد که 7 هزار میلیارد تومان به زوج های نابارور اختصاص یافت و برنامه دقیقی برای بحران جمعیتی مازندران تدبیر شد افزود:در ساماندهی سواحل تا پایان تابستان 68 میلیون گردشگر وارد استان شد و در 1401 تعداد کشته ها از بیش از 100 نفر به 95 نفر رسید.

معاون سیاسی استاندار مازندران همچنین به پرداخت معوقات ناجیان به ارزش 20 میلیارد تومان اشاره کرد و از اقدامات کنشگرانه برای برگرداندن هویت مازندران را برپایی و احیا مناسک استقبال از واقعه تاریخی ورود علویان  در غرب مازندران اشاره کرد.

سلگی ادامه داد: با ایجاد ارتباط میان واحدهای اشتغالزایی با کمپ ها توانمندسازی این قشر را دنبال کردیم و خانه یاریگران زندگی در استان شکل گرفت و 2 میلیون و 800 هزار نفر برای اولین بار در کشور پرونده الکترونیک پزشکی دارند.

وی ایجاد اتاق وضعیت در استان به عنوان دومین استان و ایجاد مرزبانی در میانکاله را بخش دیگری از اقدامات در حوزه امنیتی عنوان کرد.

معاون اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران هم به آزادسازی 50 هکتار از نواحی صنعتی استان اشاره کرد و با بیان اینکه احیا 91 واحد در نواحی صنعتی و بهره برداری از 107 واحد نیمه تمام در سالی که گذشت صورت گرفت افزود:تملیک واحدهای صنعتی در گذشته انجام می شد و از 192 واحد 139 واحد را از تملیک بانک ها خارج کردیم .

وی با بیان اینکه بیش از 500 واحد سرمایه گذاری در استان شناسایی شد اظهار داشت:در حوزه کشاورزی ایجاد و توسعه 27 هکتار گلخانه در مازندران،370 هکتار توسعه گیاهان دارویی و بیش از هزار هکتار توسعه زراعت چوب مورد نیاز کارخانه چوب و کاغذ مازندران از مهمترین اقدامات انجام شده است .

خیریانپور توسعه مکانیزاسیون و آبزی پروری از 90 هزار تن به 104 هزار تن را بخش دیگری از عملکرد امسال بیان کرد.

به گفته معاون اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران،113 هزار بچه ماهی آزاد در استخرهای پرورشی رهاسازی شد و در کنار مولد سازی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی سعی کردیم از تسهیلات اختصاصی به نحو شایسته استفاده کنیم و در سفر رئیس جمهور اعتبارات ویژه به ارزش 5 هزار و 816 میلیارد تومان به مرحله عقد قرارداد و پرداخت رسید و بیش از 2 هزار میلیارد تومان پرداخت تسهیلات صورت گرفت  که سبب رتبه دوم مازندران در کشور شده است .

به گفته خیریانپور هزار و 215 میلیارد تومان در تبصره 16 عملکرد پرداختی استان بوده  و سرمایه در گردش برای مردمی سازی نهاده های دامی و شیلات با بیش از 800 میلیارد تومان در کشور صورت گرفت و در این زمینه مازندران  رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داد.

وی یادآوری کرد:اختصاص 118 میلیارد تومان در زمینه مکانیزاسیون بخش دیگری از اقدامات حوزه اقتصادی بوده است .

وی زمینه سازی در خصوص 6 طرح سرمایه گذاری خارجی با 40 میلیون دلار را فرصت دیگری برای استان بیان کرد و با بیان اینکه هزار و 193 فرصت سرمایه گذاری در استان احصا شد گفت:9 هزار و 193 میلیون یورو فرصت سرمایه گذاری ایجاد شد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار