تحولات اوکراین| اعتراف زلنسکی به اشتباهاتش/ شکایت از کمبود جدی سلاح و مهمات

دخالت آمریکا در درگیری اوکراین، پیش بینی کنار گذاشته شدن زلنسکی، درخواست رئیس جمهور اوکراین برای انتقال اف-18 از فنلاند، تجهیزات غربی هدفی آسان برای توپخانه روسیه و پیشنهاد جایگزینی برای صادرات غلات اوکراین، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.
- اخبار بین الملل -

به گزارش ایران اکونا به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "ولادیمیر زلنسکی"، رئیس جمهوری اوکراین اعتراف کرد که طی یک سال و نیم گذشته اشتباهات زیادی مرتکب شده است. یک خبرنگار در کنفرانس مطبوعاتی روز چهارشنبه زلنسکی به همراه نخست وزیر فنلاند از وی خواست مهمترین اشتباه و پیروزی خود را در طول درگیری نظامی نام برد.  زلنسکی در واکنش به این سئوال، با لحنی که نشان دهنده ناخرسندی او بود، گفت که نمی تواند دقیقاً به این سوال پاسخ دهد. وی پاسخ داد: «من نمی توانم. مسلماً اشتباهات کافی وجود داشت.» زلنسکی در عین حال مشخص نکرد که چه اشتباهاتی را مد نظر دارد و سریعاً به سراغ سئوال بعدی رفت.

رئیس جمهوری اوکراین همچنین اعتراف کرد که ارتش این کشور با کمبود مداوم سلاح، گلوله توپخانه و مهمات مواجه هستند، بنابراین بدون کمک متحدان غربی کار برای کی‌یف بسیار دشوار خواهد بود. وی افزود: «کی‌یف از طرق مختلف در تلاش است تا انواع تسلیحات دوربرد را از کشورهای غربی دریافت کند.»

زلنسکی همچنین با ادعای وجود گزارشاتی مبنی بر پیشروی تدریجی نیروهای نظامی،اعتراف کرد: «ما می دانیم که در چه جهتی باید پیشروی کنیم، اما وجود هزاران مین کار را برای ما دشوار کرده است.»

روز چهارشنبه، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده نیز به سرعت کند ضدحمله اوکراین و موفقیت نیروهای روسی در مناطق شمال شرقی این کشور اذعان کرده و یادآور شد این وضعیت بر روند حمایت آمریکا در ارائه کمک‌های اقتصادی و نظامی به کی‌یف تاثیر دارد.

پیش از این، سرگئی گرابسکی، سرهنگ بازنشسته ارتش اوکراین، در مصاحبه با روزنامه "وال استریت ژورنال"، گفت که منطقی نبود عملیات ضد حمله  آغاز شود، برای اینکه توانایی های نیروهای مسلح روسیه بسیار فراتر از امکانات ارتش اوکراین است.

چند روز قبل، لری جانسون، تحلیلگر سابق سیا، به این واقعیت اشاره کرد که اگر پیمان آتلانتیک شمالی کمک‌های خود به کی‌یف را متوقف کند، نیروهای مسلح اوکراین تنها ظرف یکی دو هفته شکست خواهند خورد. جانسون اضافه کرد: «ارتش اوکراین با وجود عرضه مداوم سلاح از سوی کشورهای غربی با کمبود تجهیزات و تانک مواجه است. ضمن اینکه نیروهای اوکراینی متحمل تلفات سنگینی شده‌اند که جایگزین کردن آن دشوار خواهد بود.»

در اواخر ماه جولای نیز سرهنگ داگلاس مک گرگور، مشاور سابق رئیس پنتاگون گفت که اوکراین ممکن است به عنوان یک کشور حتی قبل از شکست نظامی از روسیه، نابود شود، زیرا این کشور به دلیل انبوهی از مشکلات جدی داخلی، در حال از هم پاشیده شدنه است. مک گرگور  یادآور شد، در عین حال، واضح است که شهروندان اوکراینی به طور فزاینده ای از سیاست‌های  ولادیمیر زلنسکی ناراضی هستند، بنابراین بازی او در واقع دیگر به پایان رسیده است.

به عقیده، اسکات ریتر، افسر سابق اطلاعاتی ارتش آمریکا، این احتمال وجود دارد که نظامیان اوکراینی تلاش کنند تا زلنسکی را از پست ریاست دولت کنار بگذارند. این کارشناس آمریکایی تاکید کرد که پایان جنگ تنها از طریق مذاکراتی که منافع روسیه را نیز در نظر بگیرد، ممکن خواهد بود.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به پانصد و چهل و هفتمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

وزارت دفاع روسیه: سه پهپاد اوکراینی در آسمان بریانسکی و کالوژسکی منهدم شد

وزارت دفاع روسیه صبح امروز، پنجشنبه اعلام کرد که در شب 24 آگوست، تلاش طرف اوکراینی برای حمله با سه هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) در مناطق بریانسک و کالوژسکی با استفاده از توان نیروهای پدافند هوایی خنثی شد.  

در این گزارش آمده است: «دو پهپاد مهاجم توسط سامانه‌های پدافند هوایی روسیه بر فراز  منطقه بریانسکی منهدم شد. و یک پهپاد دیگر اوکراینی توسط سامانه‌های پدافند هوایی بر در آسمان منطقه کالوژسکی شناسایی و منهدم شد.»

اطلاعاتی در خصوص وجود قربانی یا آسیب مالی ناشی از سقوط این پهپادها داده نشده است.

روز گذشته، چهارشنبه نیز وزارت دفاع روسیه از انهدام دو پهپاد اوکراینی بر فراز منطقه بریانسکی توسط پدافند هوایی این کشور خبر داد.  طبق این اطلاعات، تلاش برای حمله پهپادی، حوالی ساعت 22:00 به وقت مسکو رخ داد.

 وقوع یک انفجار مهیب در پایتخت اوکراین 

رسانه‌های گروهی اوکراینی بامداد امروز، از شنیده شدن صدای یک انفجار مهیب  در حومه غربی شهر کی‌یف خبر دادند. طبق این اطلاعات، انفجار در منطقه تاریخی بورشچاگوکا در غرب کی‌یف رخ داد. هیچ هشدار حمله هوایی اعلام نشده بود.

وزارت دفاع روسیه در مورد این اطلاعات اظهار نظری نکرده است.

ترامپ دولت بایدن را به دخالت در درگیری در اوکراین متهم کرد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا  در مصاحبه‌ای با روزنامه نگار تاکر کارلسون، که بامداد امروز، پنج شنبه، در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) پخش شد، ابراز عقیده کرد که ایالات متحده به شدت خود را درگیر مناقشه نظامی در اوکراین کرده است و در عین حال جو بایدن، به دلیل بی کفایتی نمی تواند جلوی این مسئله را بگیرد.

ترامپ گفت:  او [بایدن] باید تلاش کند تا ما را از این جنگ وحشتناک بین روسیه و اوکراین که به شدت درگیر آن هستیم خارج کند. ولی او نمی تواند، زیرا او به سادگی بی‌کفایت است.

رهبر سابق آمریکا ادامه داد: بحران اوکراین باید فوراً پایان یابد، زیرا صدها هزار نفر در حال مرگ هستند. وی افزود: «می‌توانید تصور کنید که در آپارتمان خود نشسته‌اید و ناگهان موشک‌ها به داخل خانه می‌خورند و آن را منفجر می‌کنند؟ فرقی نمی‌کند روس باشید یا اوکراینی، این خطر برای همه آنها وجود دارد و این وحشتناک است.»

ترامپ همچنین یادآور شد که اگر در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 پیروز می شد و در سمت خود باقی می‌ماند، درگیری اوکراین "هرگز آغاز نمی‌شد."

پیش بینی افسر سابق اطلاعاتی آمریکا درباره عقب نشینی ارتش اوکراین از کناره دنیپر به دلیل تلفات زیاد

اسکات ریتر، افسر سابق اطلاعاتی تفنگداران آمریکا، بامداد امروز، پنج شنبه، در مصاحبه‌ای پیش بینی کرد که نیروهای مسلح اوکراین در منطقه زاپروژیه متحمل خسارات قابل توجهی شده‌اند و به زودی آنها باید از خطوط دفاعی خود در کناره رودخانه دنیپر Dnieper عقب نشینی کنند.

این کارشناس نظامی گفت: «اوکراینی‌ها باید نیروهای خود را از منطقه زاپروژیه خارج کرده و به جهات دیگر منتقل کنند تا بتوانند شکاف ایجاد شده در صفوف خود را پر کنند.»

به گفته ریتر، این در حالی است که ارتش روسیه نیروهای ضربتی خود را وارد عملیات کرده و در حال پیشروی در برخی جهت گیریهاست. بنابراین نیروهای اوکراینی مجبورند به تاکتیک های دفاعی روی بیاورند. با این حال، این امر به دلیل کمبود منابع انسانی و تسلیحات کارساز نخواهد بود و نتیجه آن عقب نشینی اوکراینی‌ها در سراسر کناره دنیپر خواهد بود.

چند روز قبل، یوگنی بالیتسکی، سرپرست فرمانداری منطقه زاپروژیه گفت که تلفات نیروهای اوکراینی در این منطقه طی 10 روز گذشته 30 درصد افزایش یافته و آنها در این مدت حداقل یک هزار و پانصد پرسنل خود را از دست داده‌اند.

زلنسکی به اشتباهاتی که در یک سال و نیم گذشته مرتکب شده اذعان کرد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین اعتراف کرد که در یک سال و نیم گذشته اشتباهات زیادی مرتکب شده است. یک روزنامه نگار در کنفرانس مطبوعاتی روز چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی به همراه پتری اورپو، نخست وزیر فنلاند در کی‌یف،  از رئیس دولت خواست مهمترین اشتباه و مهمترین پیروزی خود را در طول درگیری نظامی نام برد.  زلنسکی در واکنش به این سئوال، با لحنی که تا حدودی نشان دهنده آزرده خاطری او بود، گفت که نمی تواند دقیقاً به این سؤال پاسخ دهد. وی پاسخ داد:«"من نمی توانم. از آنجا که هیچ پیروزی مشخصی برای من وجود ندارد، اما اشتباهات کافی وجود داشت.»

زلنسکی در عین حال مشخص نکرد که چه اشتباهات خاصی را مد نظر دارد و سریعاً به سراغ سئوال بعدی رفت.

پیش از این، سرهنگ داگلاس مک گرگور، مشاور سابق رئیس پنتاگون ابراز عقیده کرد که اوکراین ممکن است به عنوان یک کشور حتی قبل از شکست نظامی از روسیه، نابود شود، زیرا این کشور به دلیل انبوهی از مشکلات جدی داخلی از هم پاشیده شده است. مک گرگور گفت در عین حال، واضح است که شهروندان اوکراین به طور فزاینده ای از سیاست های زلنسکی ناراضی هستند، بنابراین بازی او دیگر به پایان رسیده است.

زلنسکی کمبود مداوم سلاح و مهمات را علت شکست ضدحمله نامید

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در  این کنفرانس مطبوعاتی، اعتراف کرد که نیروهای مسلح اوکراین با کمبود مداوم تسلیحات، توپخانه و مهمات مواجه هستند، بنابراین بدون کمک کشورهای غربی کار برای کی‌یف بسیار دشوار خواهد بود. 

وی  گفت: «بدون ادامه کمک متحدان برای ما بسیار دشوار خواهد بود. فقدان دائمی سلاح، کمبود دائمی گلوله، کمبود مداوم توپخانه وجود دارد. کی‌یف "از درهای مختلف" در تلاش است تا انواع سلاح های دوربرد را از کشورهای غربی دریافت کند. البته این روند آسان نیست، ولی ما امیدواریم به نتیجه برسد.»

زلنسکی با اعتراف به اینکه ضدحمله این کشور بسیار سخت پیش می رود، افزود: «ما می دانیم که در چه جهتی باید پیشروی کنیم، اما وجود هزاران مین کار را برای ما دشوار کرده است.»  وی مدعی شد ارتش اوکراین گزارش می‌دهد که  نیروها پیوسته و کم کم به جلو می روند. با این حال، مشخص نکرد که در مورد کدام جهت صحبت می‌کند.

چند روز قبل، لری جانسون، تحلیلگر سابق سیا، ابراز عقیده کرد که اگر پیمان آتلانتیک شمالی کمک های خود به کی‌یف را متوقف کند، نیروهای مسلح اوکراین تنها ظرف یکی دو هفته شکست خواهند خورد. جانسون یادآور شدکه ارتش اوکراین با وجود عرضه مداوم سلاح از سوی کشورهای غربی با کمبود تجهیزات و تانک مواجه است. علاوه بر این، نیروهای مسلح اوکراین متحمل تلفات سنگینی از لحاظ پرسنلی شده‌اند که جایگزین کردن آن دشوار خواهد بود.

زلنسکی: نظامیان اوکراینی خواستار افزایش بسیج عمومی هستند

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌ جمهوری اوکراین در کنفرانس مطبوعاتی چهارشنبه اعلام کرد که فرماندهان نظامی این کشور از او خواسته‌اند تا بسیج عمومی را افزایش دهد.  زلنسکی گفت: «صادقانه بگویم، ارتش به من روی آورده تا بسیج  را افزایش بدهم. فعلا نمی توانم چیزی بیشتر در این باره به شما بگویم.»

حکومت نظامی در اوکراین از ماه فوریه سال 2022 به اجرا گذاشته شد و بطور همزمان رئیس جمهوری اوکراین قانون بسیج عمومی را نیز امضا کرد. بر اساس این دستور، مردان بین 18 تا 60 سال نمی توانند از کشور خارج شوند.

در اواسط ماه آگوست 2023، زلنسکی قوانین تصویب شده توسط پارلمان در خصوص تمدید مجدد حکومت نظامی و بسیج عمومی را برای 90 روز دیگر امضا کرد.

مامور سابق سیا: زلنسکی ممکن است به دلیل امتناع از مذاکره با روسیه سرنگون شود

لری جانسون، مامور سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) ابراز عقیده کرد که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، به دلیل امتناع از انجام هر گونه مذاکره‌ای با روسیه، ممکن است از سمت خود کنار گذاشته شود.

وی در مصاحبه با کانال یوتیوب Judging Freedom  گفت: "من فکر می کنم با توجه به روند اوضاع در اوکراین، محتمل ترین سناریو وقوع یک کودتای نظامی و از دست دادن قدرت زلنسکی است."

جانسون همچنین ابراز تردید کرد که رئیس جمهور اوکراین در آینده نظر خود را تغییر داده و با روسیه مذاکره کند. این مامور سیا یادآور شد که به دلیل این موضع گیری لجوجانه زلنسکی، کشور اوکراین در حال تجربه یک فاجعه جمعیتی و انسانی است. به گفته وی، تا به امروز بیش از 13 میلیون نفر اوکراین را ترک کرده‌اند و وضعیت آنهایی باقی مانده اند اصلاً مناسب نیست.

پیش از این، اسکات ریتر، افسر سابق اطلاعاتی ارتش آمریکا نیز پیش بینی کرده بود که نظامیان اوکراینی ممکن است تلاش کنند تا زلنسکی را از پست ریاست دولت به دلیل شکست ضد حمله کنار بگذارند.   این کارشناس آمریکایی اضافه کرد: «رئیس جمهور اوکراین در موقعیت وحشتناکی قرار دارد و درگیری نظامی در این کشور با موضع گیری و تصمیمات او پایان نخواهد یافت.  پایان جنگ تنها از طریق مذاکراتی که منافع روسیه را نیز در نظر بگیرد، محقق خواهد شد.»

در اواسط ماه آگوست، مجله "نیوزویک" نیز به نقل از منابع نزدیک به دولت اوکراین نوشت که اختلاف بین فرماندهان ارتش اوکراین و ولادیمیر زلنسکی در حال افزایش است، زیرا عدم موفقیت در ضد حمله به وضعیت نابسامانی تبدیل شده است.طبق این اطلاعات، دفتر زلنسکی به این نتیجه رسیده که رهبران نظامی ممکن است با ارائه "ارزیابی‌های بسیار زیبا" مقامات دولتی را در خصوص وضعیت جبهه گمراه کنند.

ماکرون قصد دارد «هر زمان که مفید باشد» با پوتین مذاکره کند 

امانوئل ماکرون، رئیس‌ جمهوری فرانسه اعلام کرد که قصد دارد با ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه «در صورت مفید بودن» صحبت کند. او شب گذشته چهارشنبه این قصد خود را با مجله Le Point در میان گذاشت. ماکرون گفت: «زمانی که مفید باشد دوباره با ولادیمیر پوتین صحبت خواهم کرد.»

وی افزود که در گفتگوهای قبلی با رئیس جمهوری روسیه از لزوم تجدید ساختار معماری ژئوپلیتیکی در اروپا حمایت کرده است. وی افزود: «ناتو و اتحادیه اروپا بخشی از یک روند مذاکرات گسترده تر هستند. در نهایت، ما باید معماری ژئوپلیتیکی اروپا را بازسازی کنیم. این همان چیزی است که من در گفتگو با پوتین از آن دفاع کردم.»

در عین حال، ماکرون آمادگی فرانسه برای رویارویی طولانی مدت با روسیه را تأیید کرد، زیرا او خواهان شکست نظامی اوکراین نیست. وی ادامه داد: «آیا ما می توانیم شکست اوکراین و پیروزی روسیه را اجازه دهیم؟ پاسخ قطعاً منفی است، ما نمی‌توانیم. فرانسه باید برای مقاومت طولانی مدت آماده باشد.»

 مجارستان آماده میانجیگری در گفتگوهای صلح درباره اوکراین است

کاتالین نواک، رئیس جمهوری مجارستان روز چهارشنبه  در نشست "سکوی کریمه" در کی‌یف اعلام کرد که مقامات کشورش اطمینان دارند که بحران کنونی در اوکراین می تواند به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود و آماده هستند تا میانجی در برقراری مذاکرات بین طرف های درگیر شوند.

وی گفت: «مجارستان آماده ایفای نقش میانجی در برقراری مذاکرات صلح است.» نواک یادآور شد که بوداپست از همان آغاز درگیری نظامی در اوکراین بارها آمادگی خود برای تلاش‌های میانجی‌گری را تایید کرده بود.

پیش از این، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، بار دیگر تاکید کرد که مسکو آماده راه حل دیپلماتیک برای درگیری در اوکراین است و آماده پاسخگویی به پیشنهادات جدی در این زمینه است.

زلنسکی از فنلاند جت‌های جنگنده F-18 از رده خارج شده را درخواست کرد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی با نخست وزیر فنلاند، پتری اورپو، اعلام کرد که کی‌یف آماده قبول جنگنده‌های F-18 است که هلسینکی در حال از کار گذاشتن آنها از ناوگان هوایی خود است. 

وی گفت: «جنگنده های اف-16 آمریکایی اکنون در اولویت نیروهای مسلح اوکراین قرار دارند و او شخصاً در مورد انتقال جنگنده‌های F-18 تصمیمی نمی تواند بگیرد. مسئله قطعاً به ما مربوط نیست. ما مجبور هستیم هر چیزی را که آنها به ما می دهند بگیریم، ما آماده ایم یاد بگیریم با هر وسیله شناوری در هوا پرواز کنیم. اگر فنلاند به F-18 خود دیگر نیاز نداشته باشد، ما با کمال میل آنها را می پذیریم. آیا می توانید در این زمینه به ما کمک کنید؟ در این صورت ما سپاسگزار خواهیم بود.»

کارشناس نظامی: اوکراین شرایط لازم برای جنگنده اف-18 را ندارد

سرهنگ بازنشسته ویکتور لیتوفکین، کارشناس نظامی روس  ابراز عقیده کرده است که ولودیمیر زلنسکی از  نخست وزیر فنلاند خواسته تا جنگنده‌های اف-18 را که هلسینکی در حال از کار انداختن آنهاست به کی‌یف منتقل کند. با این حال اوکراین شرایط لازم برای چنین جنگنده‌هایی را ندارد. 

وی توضیح داد: استفاده از جنگنده F-18 و همچنین F-16 مشکلاتی دارد، زیرا آنها تانک نیستند که روی زمین رها کرده و از آن خارج شوید. برای پرواز با هواپیماهای آمریکایی باید زبان انگلیسی را بطور کامل مسلط باشید. علاوه بر این، شما باید زبان فنی انگلیسی و با واژه های مهندسی و فنی، هوانوردی را بدانید. بعید است که دوازده خلبان در اوکراین وجود داشته باشند که چنین آگاهی را داشته باشند.

این کارشناس نظامی افزود: همچنین کادر فنی که در خدمت این هواپیماها هستند نیز باید زبان انگلیسی را نیز بدانند، وگرنه عملکرد این جنگنده‌ها با مشکل مواجه خواهد شد. برای سرویس دهی به هر یک هواپیما، حداقل 30-40 پرسنل نیاز است. کجا می توان چنین افرادی را در اوکراین پیدا کرد. علاوه بر این، پرواز در هواپیما فقط نشستن و پرواز نیست. ما باید یاد بگیریم که نبردهای هوایی را به تنهایی، به همراه هواپیمای همراهت و بصورت اسکادران و غیره انجام دهید که نیاز به تجربه بالای پرواز و کنترل هواپیما در شرایط خاص دارد که آنها حداقل بعد از سه یا چهار سال تجربه پرواز بدست می آید و مسلماً خلبان تازه آموزش دیده قادر به نبرد هوایی نخواهد بود.  

به گفته وی، هم‌چنین برای جنگنده‌های F-16 و F-18 به فرودگاه‌های مجهز و باندهای پرواز مناسب نیاز است.

پیش از این، مجله "اکونومیست" نیز گزارش داد که جنگنده‌های F-16 آمریکایی قادر به برتری بخشیدن به نیروهای اوکراین نخواهند بود، زیرا طرف روسی سلاح های پیشرفته تری در اختیار دارد که بدون تأمل از آنها استفاده خواهد کرد. این مجله به این نتیجه رسید که عرضه F-16 به اوکراین چیزی جز تلاش برای حفظ روحیه نظامیان اوکراینی نیست.

تحولات اوکراین| دفع حملات پهپادی به مسکو و کریمه/ شروط انتقال اف-16 به اوکراینتحولات اوکراین| جنگنده اف-16 - یک تله انتحاری برای خلبانان اوکراینی خواهد شدتحولات اوکراین| مجموع کمک‌های نظامی آمریکا به کی‌یف/ شکست روسیه در میدان جنگ ممکن نیست

تجهیزات غربی در اوکراین به هدفی آسان برای توپخانه روسیه تبدیل شده است

روزنامه "وال استریت ژورنال" روز چهارشنبه در گزارشی نوشت که تجهیزات نظامی ارائه شده از سوی کشورهای غربی به اوکراین کمکی به ارتش اوکراین نمی‌کند، زیرا نیروهای مسلح روسیه به راحتی آنها را نابود می‌کنند. 

در مقاله این روزنامه آمده است که تسلیحات ساخت آمریکا به هدف آسانی برای توپخانه روسیه تبدیل شده است و  «روس‌ها عقب نشینی نخواهند کرد».

این مطلب یادآور شده که در ماه ژوئن، تانک‌ها و خودروهای زرهی غرب نمی توانستند حرکت کنند و زیر آتش بی پایان بالگردها، موشک‌های ضد تانک و توپخانه فدراسیون روسیه قرار داشتند و وضعیت کما بیش به همین شکل ادامه دارد.

چند روز قبل مجله "اکونومیست" نیز به نقل از منابع خبری خود از ستاد کل ارتش اوکراین نوشت که نیروهای مسلح اوکراین منابع کافی برای ادامه حملات جبهه‌ای مورد علاقه کشورهای غربی را ندارند. طبق این اطاعات، کی‌یف تنها 60 تانک لئوپارد را با وجود صدها تانک دریافت کرده است.

همچنین در اواسط ماه آگوست، شبکه CNBC آمریکا گزارش داد که ضد حمله ارتش اوکراین حتی با وجود تانک‌ها، توپخانه و سایر تسلیحات ارائه شده توسط غرب، پیشرفت قابل توجهی را نشان نداده و مشخص است که تحویل F-16 مورد بحث متحدان کی‌یف نیز تأثیر چندان زیادی بر وضعیت جبهه نبرد نخواهد داشت.

پیشنهاد جایگزین اتحادیه اروپا به اوکراین درباره صادرات غلات

کارن ملکیور، نماینده دانمارکی پارلمان اروپا در سخنرانی خود در کمیسیون اروپا اعلام کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید به کی‌یف در یافتن فرصت‌هایی برای صادرات غلات اوکراینی کمک کنند که با خروج روسیه از توافق غلات پیچیده شده است. او صادرات از طریق راه آهن را به عنوان راه حلی جایگزین پیشنهاد کرد.

وی گفت: حمل و نقل ریلی بر حمل و نقل جاده‌ای ارجحیت دارد، زیرا استفاده از تعداد زیادی وسایل نقلیه سنگین جاده‌های اوکراین را از بین می برد و انتخاب حمل و نقل ریلی مطابق با اولویت های حمل و نقل اتحادیه اروپا و زیست محیطی خواهد بود.

این مقام پارلمانی در عین حال یادآور شد که افزایش بازرسی در پست‌های بازرسی و همچنین تعرفه‌های بالا برای استفاده از راه‌آهن اتحادیه اروپا برای حمل و نقل کالاهای اوکراینی، صادرات را دشوار می‌کند. ملکیور در پایان از کمیسیون اروپا پرسید که آیا قصد دارد اقداماتی برای رسیدگی به وضعیت فعلی صادرات غلات از اوکراین اتخاذ کند یا خیر.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار