بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بیتالله برقراری پیش از ظهر امروز در نشست شورای برنامهریزی توسعه استان مرکزی با اشاره به اهمیت بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر اظهار داشت: بیمههای اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است و هر چقدر در این زمینه کار شود رضایتمندی بیشتری در مردم ایجاد میکند.
وی افزود: صندوق بیمه اجتماعی مانند صندوقهای تابع وزرات کار و رفاه اجتماعی است، رسالت صندوق بیمه کردن کشاورزان روستائیان، شهرهای کوچک زیر20 هزار نفر، مشاغل فصلی و غیره است به طوری که جامعه هدف صندوق حدود 30 هزار نفر هستند و از سن 18 سالگی تا 50 سالگی میتوانند به عضویت این صندوق درآیند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور تصریح کرد: این صندوق مولود نظام مقدس اسلامی است که در سال 84 در راستای عدالت اجتماعی تاسیس شده است، عدالتی که مبنی بر آرمانهای امام شکل گرفته و از اهداف امام خمینی (ره) بوده است و یکی از مولفههای صندوق در تحقق بیمه اجتماعی؛ گسترش چتر اجتماعی برای قشر میراثدار فرهنگی است.
برقراری عنوان کرد: قشر کشاورز در حوزه کشاورزی، امنیت، فرهنگی، اقتصادی نقش دارند بنابراین ویژگیهای این قشر فراوان است و نشانگر اهمیت این قشر است و وظیفه ما خدمت رسانی به این قشر است و در حوادث اخیر مشاهده شد که این قشر پشتیبان نظام بودند.
برقراری بیان کرد: خدمات بیمه باید ارزشمند و متنوع و جامعیت داشته باشد، اصل کفایت یعنی برآورد حداقل نیازهای اساسی را داشته باشد، هم اکنون ما به سمت کفایت مستمری حرکت میکنیم، اصل توجه به سیاست به عنوان یک سیاست غیر بیمه ای است که از مهاجرتهای بی رویه جلوگیری میشود.
وی ادامه داد: در راستای سرمایهگذاری 10 درصد سهام پالایشگاه به ارزش 27 هزار میلیارد تومان خریداری شد به طوری که در هیچ استانی به میزان استان مرکزی سرمایه گذاری نشده است، در دولت سیزدهم با همکاری دولت بیش از 550 هزار نفر شده جدید جذب شده است در حالی که قبل از دولت سیزدهم فقط یک میلیون و 300 هزار نفر جذب صندوق شده بودند که معادل 5 برابر سنوات قبل و دولتهای قبلی است که نشانگر رویکرد تحولی دولت است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور با بیان اینکه هوشمندی و برنامهریزی و فساد ستیزی میتوان تحول آفرین باشد، گفت: به فضل الهی بودجه صندوق از 1500 میلیارد تومان سال گذشته، به 4 هزار میلیارد رسید که رشد 64 درصدی به همراه داشتهاست ، اما باز پشتیبانی یک به 10 است.پایداری و ارتقای صندوق یکی از اقدامات و اولویتهای اساسی این مجموعه است تا این منابع بین نسلی حفظ و به تعهدات خود عمل کنیم. در نظام بیمهای باید هر اقدامی پیوست دستوری داشته باشد تا بتوانیم در آینده به تعهدات عمل شود.
برقراری بیان کرد: امروز بیمه تکمیلی برای مستمری بگیران 3 استان اجرایی شده است و میتوان در استان مرکزی نیز آن را اجرایی کرد،همچنین 22 فقره وام بدون ضامن پرداخت شده است، تلاش صندوق حرکت به سمت خدمات بیشتر است تا دچار مشکلاتی که صندوقهای دیگر شدهاند نشویم، تمام تلاش ما بر این است که براساس اقدامات دولت سیزدهم پیش برویم تا مشکلی ایجاد نشود.
وی ادامه داد: این صندوق یکی از صندوقهای پایدار کشور است، یکی از اولویتها آگاهسازی افراد از مزایای این صندوق است، این صندوق متعلق به قشر کشاورز و عشایر و روستائیان است، خدمات این صندوق به مانند تامین اجتماعی است و قابلیت انتقال سوابق بیمهای از صندوق به سایر بیمهها و بالعکس وجود دارد، هر چقدر اطلاعات جامعه هدف از صندوق بیمه اجتماعی اطلاع بیشتری باشند جذب بیشتری را به همراه خواهد داشت.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور خاطر نشان کرد: استان مرکزی از نظر پوشش بیمه رتبه ششم کشور را دارد و امیدواریم که در سفر بعدی رتبههای بالاتر را کسب کند.