محسن کوششتبار در حاشیه بازدید از زیرساختهای بندری و شیلات در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیر، اظهار داشت: استان بوشهر در بخش دریا محور برنامه و صادرات و واردات اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی افزود: محوریترین برنامه وزارت کشور پرداختن به زنجیرههای ارزش و توسعه در استانها است که با کمک گروه کاری امسال شاهد تحول بنیادین و ایجاد رونق زنجیرههای ارزش در این حوزه هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور با اشاره به افتتاح مجموعه بزرگ تکثیر لارو میگو در بندر دیر، خاطرنشان کرد: مرکز تکثیر لارو میگو بخش خصوصی در این شهرستان نمونه بارز از شتاب توسعه طرحهای اقتصادی در جنوب استان بوشهر است که در فضای امید اشتغال آفرینی صورت میگیرد.
کوششتبار با اشاره به افتتاح پروژه مدرن تکثیر لارو میگو با زیربنا 700 متر مربع در بندر دیر تصریح کرد: این طرح با ظرفیت تولید سالانه 200 میلیون قطعه لارو میگو و اشتغالزایی 25 نفر با میزان سرمایهگذاری 50 میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است.
وی فراهم کردن تسهیلات لازم برای توسعه صادرات میگو را یک ضرورت دانست و افزود: صادرات میگو بخش مهم زنجیره ارزش این مزیت رقابتی است که شناسایی، مطالعه و توسعه زنجیره ارزش راهبردی از اولویت برنامههای وزارت کشور در حوزه اقتصادی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور با بیان اینکه زنجیره ارزش رقابتپذیر در همه استانها شناسایی شده خواستار تکمیل زنجیره ارزش خرما و میگو در استان بوشهر شد.
واگذاری بیش از 2 هزار هکتار اراضی پرورش میگو افراد بومی شهرستان دیر
فرماندار دیر در حاشیه این بازدید گفت: احداث اسکله صیادی شهرداری و نصب ایستگاه آتشنشانی و آتشخوار و سایر تجهیزات شیلات نیاز این شهرستان است.
یونس باربرز افزود: بیش از 2 هزار هکتار اراضی پرورش میگو در محدوده بردخون این شهرستان با کمک محیط زیست کشور در حال پیگیری و واگذاری به شیلات و افراد بومی شهرستان است.
صادرات و ترانزیت کالا و صید و صیادی از دیگر خواستهها و مطالبات مردم این شهرستان از معاون اقتصادی وزیر کشور بود.
در سفر معاون اقتصادی وزیر کشور به بندر دیر جمعی از مردم خواستههای خود در بخش آزادسازی کشتیهای صید صنعتی، استقرار آتشخوار در اسکله صیادی، اختلاط شناورهای باری و صیادی، تقویت زیرساختهای بندر و ارتقا گمرک، ساماندهی اسکله شهرداری دیر و جاده ساحلی وفاق مطرح کردند.