به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ابوذر سروش؛ معاون نظارت بانک مرکزی اظهار کرد: از حدود اردیبهشت سال جاری 6 بانک برای دادن اعتبار و تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان مشخص شدند و به بانکها نیز ابلاغ شد که شامل بانکهای ملت، رسالت، صادرات، توسعه صادرات، صنعت و معدن و بانک ملی است.
وی گفت: سهمیههایی مشخص شده و ابلاغ شد که اینها در قالب جزء یک بند ب تبصره 16 قانون، تسهیلات تکلیفی مربوط به قرضالحسنه دانشبنیان و صنایع خلاق را با هماهنگی صندوق نوآوری و شکوفایی بتوانند پرداخت کنند.
سایه شوم کاغذبازی اداری بر سر شرکتهای دانشبنیانمعاون نظارت بانک مرکزی تصریح کرد: بانکهایی که انتخاب شدند بانکهایی هستند که قبلاً نیز با مجموعهها و شرکتهای دانشبنیان کار کردند و تسهیلات ارائه دادند و عملاً با فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان بیگانه نیستند! و از بانکها نیز درخواست شد که سازوکار مشخصی تعیین کنند تا این شرکتهای دانشبنیان در بروکراسیهای احتمالی اداری قرار نگیرند بهویژه اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این قسمت کمک کرده و یک پالایش اولیه را صندوق انجام میدهد.
سروش ادامه داد: عملکرد بازپرداخت تسهیلات شرکتهای دانشبنیان نیز درمجموع عملکرد مثبتی بوده است و بنابراین بانکهایی در این زمینه انتخاب شدند که هم با صنعت دانشبنیان و شرکتهای دانشبنیان آشنا باشند و هم سازوکار ویژهای را طراحی کنند که بتوانیم در مدت معین که در قانون بودجه نیز مشخص شده است، این تسهیلات نیز پرداخت شود و به توسعه شرکتهای دانشبنیان کمک کند.